Ki várja már az ARTPOP -ot? ^^ (Lady GaGa új albuma )
Figyelt kérdés
Már nagyon várom!!
állítólag történelmet ír vele!
és azt mondják róla, hogy Michael Jackson Thriller-e óta nem készült ilyen jó lemez!!
mondjuk ez nem lep meg különösebben, mert ladygaga még sosem okozott csalódást!
gondolok itt mindenre: maga a nő, a manedger-i munka, a termékek, a technológia stb
2013. júl. 28. 16:02
22/57 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Bocsánat, hogy beleszólok, de megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
23/57 anonim válasza:
17 körül. 96-ban született. A nickjében benne van, csak most elrejtette valamiért.
24/57 A kérdező kommentje:
Igen annyi vagyok!
mármint 17.
mert?
2013. aug. 4. 10:53
25/57 anonim válasza:
Gondoltam, hogy 20 alatti vagy. Ez már megmagyarázza a stílusodat és a véleményedet is.
26/57 A kérdező kommentje:
Igen valóban fiatal vagyok!
egyébként a Lady Gaga koncerteken, álltalában több a húsz éven felüli!
sőtt a legtöbb a 30-as korosztály!!
Egyébként miért kérdezed?
a fiatalok nem érthetnek a zeneiparhoz? :D
2013. aug. 4. 19:18
27/57 anonim válasza:
Imádom Gaga-t, a példaképem, már alig várom :3
28/57 A kérdező kommentje:
Na végre valaki aki szereti!
2013. aug. 7. 09:15
29/57 anonim válasza:
Gyönyörű példakép egy alkesz, (volt??) drogos hisztis pics€.
30/57 anonim válasza:
Gyönyörü peldakep egy jotekonykodo, szep, divatos, tehetseges es erös nö, aki kirangatott a depressziobol, es ezert halas vagyok neki, minden vagyam, hogy elöben is megköszönhessem neki! (bocsi az ekezetek miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!