na látod, ezt én se értem...
elég vegyes ízlésem van, rocktól countryig bármi jöhet, de a diszkózenét sose tudtam megkedvelni. Egyáltalán: hogy lehet rá táncolni? És mi a művészet abban, hogy egy keverőpulton nyomkodják a gombokat? Akkor már tanuljanak meg valami rendes hangszeren játszani.
utolsó: így van!
hogy lehet a teknóra zúzni? LOL!
bár, régen ezt is techno-nak hívták (technical thrash):
https://www.youtube.com/watch?v=2M-ckzu5P0k
persze a gombnyomásokkal készített "zenékhez" semmi köze!
Most komolyan, ti kérdezitek, hogy lehet a techno zenére táncolni??? :DDDDD Miért, a nyüves gitárvirnyíkoltató ordibálós fosmetálra hogy táncolsz? Semmi ütem nincs benne, csak a hörgés meg a gitár nyúzása... Arra lehet táncolni? Kötve hiszem, a Tankcsapda szerint "a pogo az nem egy tánc".
Elmondom neked: fogod, és az ütemre lépkedsz: jobbra-vissza-balra-vissza; közben a kezeddel különböző figurákat csinálsz, vagy csak "ütöd" a ritmust. Így lehet rá táncolni.
És a metálra? :)
Egyrészt, a homárok táncolnak meg a lányok!(kivéve ha néptáncról vagy valami klasszikus táncról van szó.) Másrészt amit te "nyüves gitárvirnyíkoltató ordibálós fosmetál"-nak nevezel az 1000szer többet ér mint az egész 'diszkótársadalom'+ az értéktelen tuc-tuc gané amit nyomattok! Mondjuk a Tankcsapdával ne példálózz, mert ők kb majdhogynem a diszkó szintjén vannak..
Tudod, a metal-t(legalábbis nem a mai divatszart amit metalnak csúfolnak) élvezni szokás és nem azért csinálták, hogy lötyögjön rá az ember.. de ezt biztosan jobban tudja az aki a TCS-t hozza fel példának ha a rock-ról vagy metal-ról van szó.. (Egyébként elárulom, hogy a pogót csicskaságnak tartom, Heavy Metal fanatikus létemre!)
"Semmi ütem nincs benne, csak a hörgés meg a gitár nyúzása... " hát ezen felröhögtem!:D
na figyelj te cseppfolyósagyú diszkókirály, ha a METAL-t kéne bemutatnom egyetlen dallal akkor ezt mutatnám meg: (csak hogy eloszlassak minden agyament tévhitet)
https://www.youtube.com/watch?v=zLoykJvVwGc
Na erre mondj akár egy rossz szót, és akkor bátran állíthatnám, hogy te vagy az ízléstelenség ékes példája, bár megkockáztatom hogy amúgy is...
Kedves kérdező. Leírták a választ: " Ugyan annyi értelme van, mint a többi műfajnak; valaki szereti, valaki nem, ezen nem lehet változtatni."
Ja, hogy csak azért kérdezed, hogy tudj mit szidni, és akármit is mondanak, már eldöntötted, hogy nincs értelme? Akkor milyen választ vársz? :D Úgyis mindet leszólod...
Mi az, hogy igényesebb metált hallgatsz? Elárulod, mitől igényesebb? :D Meg, hogy többet ér? :D Elárulnád, ezt miben mérted le? Ja, hogy ez a Te szubjektív véleményed? Hát, elárulom, a világ nem attól lesz ilyen meg olyan, hogy Te mondasz a dolgokra valamit.
Van olyan zene, ami Neked tetszik, van olyan, ami másnak. El kell fogadni. Ideje lenne felnőni.
Persze, hogy van különbség, de ki és mi alapján dönti el valaki, hogy melyik zene az igényesebb? Ez alapján a komolyzenéhez képest a metál igénytelen.
Persze, hogy árulkodik a személyiségéről :D De nem teljesen. Aki hallgat punkot, az mind punk? És Rólad mit árul el az, hogy metált hallgatsz? Vagy rólam mit árul el, hogy technót is hallgatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!