Fanni1713 kérdése:
One direction vagy Justin Bieber?
Figyelt kérdés
ti melyiket szeretitek jobban?2013. júl. 26. 11:10
21/29 anonim válasza:
1D mert Justin nem bír magával pl.köpködi a rajongójait....az 1D meg vicesek..aranyosak!!!<33:*
25/29 anonim válasza:
egyik se szívügyem,de ha nagyon választani kell:one direction: ott akad némi tehetség,nem az ő bajuk hogy nekem nem jönnek be az ilyen zenék
27/29 anonim válasza:
Justin^^ és nem köpte le a rajongóit csak a TMZ akarja besározni, sőt pizzát is rendelt nekik... bár mostanában csinál hülyeségeket, de én a zenéjét hallgatom. Nem nagyon érdekelnek a botrányai.: )
28/29 anonim válasza:
Jaj nem is tudom melyiket válasszam% A redvás szendvics legyen vagy a gennyes tus? Hát ha nagyon választani kell, akkor a... SLIPKNOT!!!!
29/29 anonim válasza:
JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER JUSTIN BIEBER
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!