Fanni1713 kérdése:
One direction vagy Justin Bieber?
Figyelt kérdés
ti melyiket szeretitek jobban?2013. júl. 26. 11:10
11/29 anonim válasza:
Igen, határozottan divatbanda volt egy időben, ennek ellenére én nem hasonlítom őket a 1D-hez,mert azt rühellem, a Sum41-et viszont szeretem. Csak megjegyeztem, hogy a 2000-es évek elején igenis divatból hallgatták őket egy csomóan. A Sum41 ezerszer jobb, mint a 1Gayrection.
12/29 anonim válasza:
Igen gratulálok mindenkinek *taps,taps* megint az megy, hogy valakinek más az ízlése és azért bántjátok. Rohadt idegesítő, hogy attól még hogy ti pl. nem szeretitek más igen. Más meg a ti ízlés szerinti zenéteket nem szereti, és mégse basszák vele az agyatokat. Akkor pl. az 'D-t miért kell?! Ha valaki azt szereti, szeresse. Nem kell ezen kiakadni. Az az érdekes, hogy nem szeretitek és mégis olyan sok mindent 'tudtok' róluk... Nem kell vele foglalkozni akkor.
13/29 anonim válasza:
Mondjátok hogy nem azért szeretitek a fenti előadókat amiért így néznek ki. Neeeeem. Dehoogy. De ha a kocsmában Jani. bácsiék így énekelnének nemhiszem hogy ennyi tinilány verné a nyálát utánuk. ;)
14/29 anonim válasza:
Jó, senki nem kérdezte a véleményed. Tartsd meg magadnak amit gondolsz, ha nem kérdezik. És igen, van aki azért szereti őket. De nem mindenki.!
15/29 anonim válasza:
jaj jönnek az arrogáns 10 éves one direction fanok a tipikus dumájukkal,hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése
és ba$$za meg magát aki lepontozott AAAAAAAAAAAAA
METALICAAAAAAAAAAAAAAAA
16/29 anonim válasza:
Igen gondolom te a nem mindenki vagy. Persze. Én elhiszem. Én poénből odaírtam hogy Sum41. Semmi lenéző vagy rossz szàndékkal..erre jössz te a hősies " directioner" meg "belieber" és játszod a védőszentet. Ez az utolsó kommentem. Azon felül tartom a véleményem miszerint Te sem rajonganál értük ha pl testi fogyatékkel élőek vagy öreg faszik lennének. ( egyikkel sincs bajom félreértés elkerülése végett)
17/29 anonim válasza:
De igen képzeld akkor is hallgatnám. Amúgy sem csak az 1D van amit szeretek, nekem sincs bajom a Sum41-el meg ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!