Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » One direction vagy Justin Bieber?

Fanni1713 kérdése:

One direction vagy Justin Bieber?

Figyelt kérdés
ti melyiket szeretitek jobban?

2013. júl. 26. 11:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan divatbanda volt egy időben, ennek ellenére én nem hasonlítom őket a 1D-hez,mert azt rühellem, a Sum41-et viszont szeretem. Csak megjegyeztem, hogy a 2000-es évek elején igenis divatból hallgatták őket egy csomóan. A Sum41 ezerszer jobb, mint a 1Gayrection.
2013. júl. 26. 12:23
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Igen gratulálok mindenkinek *taps,taps* megint az megy, hogy valakinek más az ízlése és azért bántjátok. Rohadt idegesítő, hogy attól még hogy ti pl. nem szeretitek más igen. Más meg a ti ízlés szerinti zenéteket nem szereti, és mégse basszák vele az agyatokat. Akkor pl. az 'D-t miért kell?! Ha valaki azt szereti, szeresse. Nem kell ezen kiakadni. Az az érdekes, hogy nem szeretitek és mégis olyan sok mindent 'tudtok' róluk... Nem kell vele foglalkozni akkor.
2013. júl. 26. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Mondjátok hogy nem azért szeretitek a fenti előadókat amiért így néznek ki. Neeeeem. Dehoogy. De ha a kocsmában Jani. bácsiék így énekelnének nemhiszem hogy ennyi tinilány verné a nyálát utánuk. ;)
2013. júl. 26. 16:43
 14/29 anonim ***** válasza:
56%
Jó, senki nem kérdezte a véleményed. Tartsd meg magadnak amit gondolsz, ha nem kérdezik. És igen, van aki azért szereti őket. De nem mindenki.!
2013. júl. 26. 17:51
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

jaj jönnek az arrogáns 10 éves one direction fanok a tipikus dumájukkal,hogy nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése

és ba$$za meg magát aki lepontozott AAAAAAAAAAAAA

METALICAAAAAAAAAAAAAAAA

2013. júl. 26. 22:19
 16/29 anonim ***** válasza:
52%
Igen gondolom te a nem mindenki vagy. Persze. Én elhiszem. Én poénből odaírtam hogy Sum41. Semmi lenéző vagy rossz szàndékkal..erre jössz te a hősies " directioner" meg "belieber" és játszod a védőszentet. Ez az utolsó kommentem. Azon felül tartom a véleményem miszerint Te sem rajonganál értük ha pl testi fogyatékkel élőek vagy öreg faszik lennének. ( egyikkel sincs bajom félreértés elkerülése végett)
2013. júl. 26. 22:20
 17/29 anonim ***** válasza:
De igen képzeld akkor is hallgatnám. Amúgy sem csak az 1D van amit szeretek, nekem sincs bajom a Sum41-el meg ilyenekkel.
2013. júl. 26. 22:36
 18/29 anonim ***** válasza:
JB
2013. júl. 27. 17:34
 19/29 anonim válasza:
Justin.<3
2013. júl. 30. 15:50
 20/29 anonim válasza:
One Direction
2013. aug. 2. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!