Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ehhez a gitárhoz mi tszóltok?

Ehhez a gitárhoz mi tszóltok?

Figyelt kérdés

[link]

Kezdésnek kellene de már elhatároztem magym hogy ezen megtanulok és azért nem veszek olyan olcsó tescos szarokat.

2013. júl. 19. 19:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De a kérdező hiába is menne el, nagyon többet nem tudna élőben sem a gitárokról, mint neten.
2013. júl. 21. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen egyébként ezen mindig röhögök, hogy javasolják teljesen kezdőknek, hogy menjenek el és próbálják ki, nézzék meg a gitárt...

Ez szép és jó csak semmi értelme, mivel se játszani nem tud rajta, se fogalma sincs azokról a dolgokról, amit egy gitáron figyelni kell, pontosan ugyanott van, mintha netről venné teljesen vakon.

Kb mintha egy nőt küldene el az ember használt autót vásárolni... :)

2013. júl. 21. 10:48
 13/15 A kérdező kommentje:
azért nem vagyok teljesen hülye a gitárokhoz . akkordokat tudok rajta .
2013. júl. 22. 18:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Tud vagy nem tud, mégis ki fog alakulni egy benyomása a hangszerekről. Ha kipróbál egy legolcsóbbat meg egy kategóriával jobbat, azért még egy kezdő is érezheti a különbséget (ha van) :).

Szerintem mindenképpen célszerűbb legalább végigpróbálgatni 3-4 különböző hangszert, bármennyire is nem ért hozzá. Aztén még mindig megveheti netről, ha úgy jobb neki. De legalább nem csak néhány internetes oldal alapján csinálja.

2013. júl. 22. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha akkordozás már megyeget, akkor simán ki tudsz próbálni pár hangszert. Egyrészt jó móka, másrészt hasznos tapasztalatszerzés. Szerintem ne bízz senkiben, ha eltolod nem kell leglább senkit hibáztatni) Ha pesti vagy, esetleg meg tudsz közelíteni fővárosi üzletet, szívesen javasolok neked olyan üzletet, ahol igen lelkes csapat van és türelemmel viselik, ha fát vágsz a hátukon)
2013. júl. 23. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!