Mennyibe kerül kb egy Dhúr a gitárhoz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 17:23
1/8 anonim válasza:
Helló!
Én még nem láttam külön D húrt, csak 6 húros csomagokat. Azoknak az ára elég változó, de pár ezerből kijön.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. aug. 20. 22:59
3/8 anonim válasza:
Árulnak darabonként is, Kb egy csomag húr árát elosztod hattal, és adj hozzá 1 százast:D Tehát klasszikus vagy szóló gitárnál egy olyan 300-400 forintba kerül ha darabonként veszed
4/8 anonim válasza:
Szia.
Valóban vannak külön húrok, de nem minden hangszerboltos bontja meg a garnitúrát. Ha viszont megbontja, akkor a húr drágább, mintha készletben vennéd meg. Szóval én azt javallom, hogy ha csak nem azért szakadt el a húrod, mert túl húztad akkor cserélj garnitúrát, és hosszú távon jobban jársz. Ja és ugye az se mindegy, hogy milyen márkájú húrt veszel. Mert egy Stagg húr természetesen jóval olcsóbb, mint egy Martinez pl.
5/8 anonim válasza:
Én egy egész csomag húrt vettem 2 ezer forintért, szal sztem egy hur kb 3-4száz forint lehet.
6/8 anonim válasza:
800Ftért már kapsz a westendbe pesten
7/8 anonim válasza:
egész csomagot nem egy darabot
elözö vagyok
8/8 anonim válasza:
Nemrég vettem D-húrt klasszikus gitárhoz. Ha neked is ahhoz kell, itt nézd meg, mert itt lehet egyenként kapni őket!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!