Mit szóltok Kedves Fiatalok a következőhöz?
Figyelt kérdés
Életemben elég sokáig kellett keresnem, mire megtaláltam a kedvenc zenéimet; Illés, Omega, The Doors, The Beatles, Depeche Mode (Martin L. Gore, Alan C. Wilder), Jimi Hendrix, Johnny Cash, Black Sabbath (Ozzy-éra), Led Zeppelin. Sokan a mai fiatalok közül ŐKET nem is ismerik. Egy 27 éves lány, aki ízléses zene nélkül nem tud élni. Nagy kedvencem ezek közül Martin L. Gore. :DD2009. okt. 20. 20:30
21/24 anonim válasza:
Nem mindet ismerem, de rá fogok keresni:)
Ezek közül Depeche nagyonnagy kedvenc.
Imádom. Mai zenék hányások, úgy ahogy vannak...mármint az elektronikus részre értem.
RUSH-t ismered? Nagyon igényes. Még szintén nagy kedvenc:) Meg a KFT. Abszurd:)
21/F
22/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nagyon szeretem a DM-et és nem tudom, h. a DM Rush számára gondoltál e. Igen nagyon jól megalkotott szám. 28/L
2010. jún. 7. 10:52
23/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Tényleg, el is felejtettem, hogy van iylen számuk:)
Én a Rush zenekarra gondoltam.
24/24 anonim válasza:
Reméltem hogy nem halt még ki a Doors életérzés, meg a Led Zeppelin.Minden idők legkiválóbb zenekarai.És igen vagyunk/vannak még mai fiatalok akik P.mobilon,doorson,LGT-n(furcsálom hogy senki sem írta),Guns 'n Roses-on nevelkedtek.Hmm a mai fiatalok,bár én is az vagyok,de azért egy kicsit mégis régi; nem tudják mit hagynak ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!