Mit szóltok Kedves Fiatalok a következőhöz?
Figyelt kérdés
Életemben elég sokáig kellett keresnem, mire megtaláltam a kedvenc zenéimet; Illés, Omega, The Doors, The Beatles, Depeche Mode (Martin L. Gore, Alan C. Wilder), Jimi Hendrix, Johnny Cash, Black Sabbath (Ozzy-éra), Led Zeppelin. Sokan a mai fiatalok közül ŐKET nem is ismerik. Egy 27 éves lány, aki ízléses zene nélkül nem tud élni. Nagy kedvencem ezek közül Martin L. Gore. :DD2009. okt. 20. 20:30
11/24 A kérdező kommentje:
Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.
(Márai Sándor: A bűvész) Nekem ez az élet filozófiám. :D Utálom az abszolút felnőtteket. :DDD
2009. okt. 20. 21:06
12/24 anonim válasza:
ismerem és szeretem is őket
zeneileg válogatós vagyok, nincs igényem a nyálas poppra, az értelmetlen tucc-tuccra
14 éves voltam
13/24 anonim válasza:
15 éves vagyok Jimi Hendrixet, Beatlest, Depeche Modet valamiért sosem szerettem meg de az Omega, Johnny Cash, Black Sabbath (Ozzy és DIO) és a Zeppelin mind a kedvenc zenekarim közé tartoznak. Hányok a csipőnacis, rózsaszín, hányadék csajoktól.
14/24 A kérdező kommentje:
Jimi Hendrixet, Beatlest, Depeche Modet hogy nem lehet szeretni. :S
2009. okt. 23. 12:58
15/24 anonim válasza:
18 éves fiu vagyok
mind ismerem ezeket a zenéket
a felsoroltak közül (elöadonként) mind legalább 1 albumot meghallgattam anno
nekem ezek közül ink csak a led zeppelin jön be :)
arra el lehet flesselni :)
ink modern gép-zenéket hallgatok
16/24 anonim válasza:
Én meg egy 27 éves öregapó vagyok, és mind nagyon szeretem, amit felsoroltál. :)
17/24 anonim válasza:
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz...most sem minden fiatalnak a szolárium tetszik...nincsenek a mai fiatalok elrontva csak kb annyira mint mindig...50 évvel ezelőtt is pont annyi divatmajom volt mint most.
19/24 anonim válasza:
Omega!!! egyértelmű. iszonyatosan komoly zenét csináltak/csinálnak!! Nagyon jó.
De ugyanakkor Avril Lavigne az az énekesnő akit már 8 éve imádok :)
23/F
20/24 anonim válasza:
kedves kérdező, amiket leírtál, azok a legjobbak!!!! (18/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!