Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok Kedves Fiatalok a...

Mit szóltok Kedves Fiatalok a következőhöz?

Figyelt kérdés
Életemben elég sokáig kellett keresnem, mire megtaláltam a kedvenc zenéimet; Illés, Omega, The Doors, The Beatles, Depeche Mode (Martin L. Gore, Alan C. Wilder), Jimi Hendrix, Johnny Cash, Black Sabbath (Ozzy-éra), Led Zeppelin. Sokan a mai fiatalok közül ŐKET nem is ismerik. Egy 27 éves lány, aki ízléses zene nélkül nem tud élni. Nagy kedvencem ezek közül Martin L. Gore. :DD
2009. okt. 20. 20:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Mert az ember - ezt egyre inkább hiszem - csak annyit ér és csak annyira ember, amennyire meg tudja őrizni lelke egy zugában az örök gyermeket.

(Márai Sándor: A bűvész) Nekem ez az élet filozófiám. :D Utálom az abszolút felnőtteket. :DDD

2009. okt. 20. 21:06
 12/24 anonim ***** válasza:

ismerem és szeretem is őket

zeneileg válogatós vagyok, nincs igényem a nyálas poppra, az értelmetlen tucc-tuccra

14 éves voltam

2009. okt. 21. 18:15
 13/24 anonim ***** válasza:
15 éves vagyok Jimi Hendrixet, Beatlest, Depeche Modet valamiért sosem szerettem meg de az Omega, Johnny Cash, Black Sabbath (Ozzy és DIO) és a Zeppelin mind a kedvenc zenekarim közé tartoznak. Hányok a csipőnacis, rózsaszín, hányadék csajoktól.
2009. okt. 21. 21:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Jimi Hendrixet, Beatlest, Depeche Modet hogy nem lehet szeretni. :S
2009. okt. 23. 12:58
 15/24 anonim ***** válasza:

18 éves fiu vagyok

mind ismerem ezeket a zenéket

a felsoroltak közül (elöadonként) mind legalább 1 albumot meghallgattam anno

nekem ezek közül ink csak a led zeppelin jön be :)

arra el lehet flesselni :)

ink modern gép-zenéket hallgatok

2009. okt. 23. 14:07
 16/24 anonim ***** válasza:
Én meg egy 27 éves öregapó vagyok, és mind nagyon szeretem, amit felsoroltál. :)
2009. okt. 27. 22:08
 17/24 anonim válasza:
Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz...most sem minden fiatalnak a szolárium tetszik...nincsenek a mai fiatalok elrontva csak kb annyira mint mindig...50 évvel ezelőtt is pont annyi divatmajom volt mint most.
2009. dec. 12. 13:00
 18/24 anonim ***** válasza:
59%
Omega Omega Omega!!!!
2010. jan. 4. 16:39
 19/24 anonim ***** válasza:

Omega!!! egyértelmű. iszonyatosan komoly zenét csináltak/csinálnak!! Nagyon jó.

De ugyanakkor Avril Lavigne az az énekesnő akit már 8 éve imádok :)

23/F

2010. jan. 11. 18:05
 20/24 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, amiket leírtál, azok a legjobbak!!!! (18/F)
2010. ápr. 2. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!