Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nehez megtanulni hegedulni?

Nehez megtanulni hegedulni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 18. 20:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

7-es, a szorgalom NEM egyenlő a tehetséggel! 2 hónap alatt? Akkor az a tanulás is olyan... Nekem egy ilyenre 1 hetem volt, mégis ment.

Kérdező: Nézz meg egy magyar filmet, Láthatatlan húrok- A tehetséges Pusker nővérek

Nézd meg, nem veszítesz vele

2013. júl. 19. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:

7. Gratulálok, élvezet nézni és hallgatni, még akkor is ha hibáztál. ennek a hangszernek van egy sajátos varázsa és eleganciája. Én gitározni tanulok, de lehet egyszer én is rászánom magam a hegedűre.

8. Szerintem valamit félre értettél, nem 2 hónapnyi tanulás után jutott el arra a szintre, hanem azt a darabot tanulta két hónapig. Valószínűleg már voltak technikai előzményei.

2013. júl. 19. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:

ja, igen félreértettem :D

de ezzel nem értek egyet, hogy "aki akar valamit az úgyis meg tudja csinálni". Nem, sajnos nem tudja. Nem azért nincsenek például világhírű magyar focisták, mert nincs elég akarata senkinek ebben az országban, hanem mert nincs kitől tanulni. Önerőből nem jön rá az ember hogy hogy lehet legjobban fejlődni. Vannak jó autodidakta zenészek, de mint írtam, nem véletlen, hogy egy-egy tanárnak az összes növendéke versenrye jár, míg más tanároknak 50év alatt nincs senki aki ezt a pályát választaná. Nagyon sok minden függ a tanártól.

2013. júl. 19. 21:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Igen, de ha akar tanulni, bemegy a zeneiskolába és beiratkozik! Én se itthon tanultam meg!

Tudom, hogy milyen sok függ egy tanártól! Sokat elcseszett az első tanítóm, de a mostani, na ő tanít!

Akik nem hegedülnek, vagy nem játszanak hangszeren, azoknak fogalmuk sincs arról, hogy hány kudarcba sétálunk bele! Rengetegbe! Én rohadt sokat sírtam, de még se adtam fel!

9-es voltam...

2013. júl. 20. 11:52
 15/20 anonim válasza:
41%

9-es: Én semmi olyant nem mondtam, hogy a tehetség egyenlő a szorgalommal, valamit nagyon félreérthettél. Amúgy gratulálok, biztos nagyon ügyes vagy, ha egy heted volt rá. De azt nem említetted, hogy annyi idő alatt meg is tudtad tanulni. :)) Ha van egyszer kedved, akkor adok egy jó kis darabot, ha azt megtanulod nekem fejből, és nem léped túl a két hetet, adok neked két ezres. :D

Tényleg, látogass meg, ha ráérsz.;)) A két darab bármelyikét nem tudod megtanulni egy hét alatt, ne röhögtess már. :"DDDDD

Na.. Most jól szétoffoltam a kérdést, ne haragudj kedves kérdező. :)

Mellesleg köszönöm mindenkinek, és örülök, hogy tetszett a játékom. :)

"7-es voltam"

2013. júl. 20. 20:29
 16/20 anonim ***** válasza:
34%

Kedves 7-es!

Nem azt írtam, hogy ugyan azt! Tanuld meg értelmezni!

Jajj hencegjél már még légyszi!

Tényleg csak az a jó amit te csinálsz!

Hülye egoista-.- már bocs, de nincs kedvem rád pazarolni tovább az időmet

Igen, tudod, van bennem akarat, és nem egozok, egyébként nem játszol rosszul, de akkor se kell itt rázni magad

2013. júl. 21. 22:58
 17/20 A kérdező kommentje:
Egy kezdone milyen arkategoriaba ajanlotok hegedut?
2013. júl. 22. 10:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz ha ezt kiírod új kérdésként, mert itt fennakadás történt az egoizmus kapcsán :-D amúgy erre én is kíváncsi lennék.
2013. júl. 22. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Bordányon Gyémánt Jánost kell keresni. Remek munkái vannak, és jó minőségben.

címe: Bordány, Móra Ferenc utca

tel: +3662/288-038

Nekem a tanárom ajánlotta, Szegeden a Csermákba most elfogytak a jók, és ez sokkal jobb. :)

9-es voltam...

2013. júl. 22. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:
hegedülni nem lehet megtanulni:) a hegedűvel fel kell nőni, nem fogod soha elérni azt a pontot hogy "na most megtanultam hegedülni" mert mindig lesz olyan dolog amit tanulni kell ahhoz hogy jobb legyél. a megtanulni hegedülni eléggé tág fogalom. azt is lehet érteni rajta hogy megtanulod hogy kell meg fogni, vagy azt is hogy hogy kell eljátszani rajta a dance macabrét.
2013. júl. 25. 04:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!