Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van még valaki aki utálja a...

Van még valaki aki utálja a Punnany Massifot?

Figyelt kérdés
Fanatikusok ne írjanak.
2013. júl. 17. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelen.
2013. júl. 17. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem utálom, de erőteljesen nem szeretem. régen tetszett egy-két szám, mikor kb sehol se voltak, aztán egyre több dal lett, mindegyik ugyanolyan. egyáltalán nem értem, miért kell őket így túlhájpolni, hogy konkrétan pl. a volt fesztivál nulladik napja róluk szólt, stb.
2013. júl. 17. 14:55
 3/7 anonim válasza:

Én szeretem, bár fanatikus nem vagyok.

És nyilván van más is, aki nem szereti, de mért nem fordítod a figyelmedet inkább arra, amit szeretsz?

2013. dec. 17. 22:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj... És elárulod, hogy hogyan amikor még a csapból is ők folytak?, mostanaba nem hallok olyan sokat róluk, de mint az egyik válaszoló is leírta, rohadtul túl vannak sztarolva a semmire.
2013. dec. 18. 11:53
 5/7 anonim válasza:

A semmivel én vitatkoznék, és csak úgy nem lesz senki sztárolva, ahhoz kell a tömeg is. Az meg, hogy TÚL vannak sztárolva, meglehet. előfordul, de az, hogy nagyon sokan szeretik, az igazolja, hogy jók... ennyi

És ha nem tudod másra fordítani a figyelmedet, azzal csak magaddal szúrsz ki. (ezt csak tanácsként mondom, hátha elgondolkozol rajta, és jobb lesz NEKED).

Nekem speciel a "tuc-tuc" zenével van a bajom. Én meg azt utálom, és azt tényleg nyomják, mint az állat.

2013. dec. 22. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Mert miben olyan jók?:D Nem azért verik rájuk a nyálukat, mert olyan jók, hanem mert a divat után mennek.

Pl. van rengeteg rockzenekar, akik ezerszer jobbak; de rájuk nem is néz a sok kis p*csa, mert ez most nem divat.

A tuc-tuccal is ugyanaz a helyzet, mint a punnanyval.

Amúgy annyira nem érdekelnek, nem ülök egyhelyben napokat azért, hogy utálhassam őket.

2013. dec. 22. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én se értem miért szeretik annyian..Reggel a wc-n ülve jobb zenét talál ki bárki, mint ez a fos :DD
2018. júl. 10. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!