Mire számítsak?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és nem sokára Punnany Massif koncertre megyek. Ez az első Massif koncertem, és fogalmam sincs, hogy melyik korosztály lesz jelen. Lesz lehetőségem a koncerten ismerkedni, vagy az idősebb korosztály favorizálja a zenéjüket?2013. júl. 6. 00:57
1/5 anonim válasza:
Ne parázz a lényeg hogy ne legyél józan, rúgjál be keményen,utána jön minden magától :DD
2/5 A kérdező kommentje:
Nem is terveztem tisztán érkezni! :D Az ismerkedéssel sincs bajom, nem vagyok félős, meg ilyenek, csak érdekelne, hogy lesz -e jelen a korosztályomból valaki, mert 17-től felfelé már azt vettem észre felejtős.
2013. júl. 6. 02:17
3/5 anonim válasza:
Cimboráimmal a nyugdíjas klubból figyeljük az eseményeket. Néha kiugrunk a Pircsivel egy-egy koncertre. Bár Grillusz Vilmos a favorit, de ez is megteszi. Bátran keress meg minket a büfénél cicám ;)
4/5 MarkoG válasza:
már bocs de 15 évesen ne rúgj be ...egy sör maximum!
am fiatalok nagyrészt ;) könnyű ismerkedni meglátod
5/5 anonim válasza:
Én 14 lány vagyok és nekem is ez lesz az első punnany koncertem :D unokatesómmal megyek aki mondjuk már 24... Ja de most látom tavaly írtad a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!