Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Rockmaraton? Mire számítsak?

Rockmaraton? Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Tudom , hogy alkoholt nem lehet bevinni. De mégis milyen motozásra kell számítani? Vagyis mennyire túrnak bele az emberek táskáiba?

Első fezstivál , válaszokat ,tanácsokat köszönöm!

2013. máj. 15. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. máj. 15. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szija

Én évek óta járok ki rockmaratonra, viszont most idén megyek először sátrazni, mert eddig hajnalba kopcsival hazamentünk:D

Viszont tudom, hogy a legelején, meg ha nagy cuccal mész, belenézhetnek, sőt rengeteg ember táskáját át is nézik. Szúró-vágó eszközöket sem hiszem, hogy nagyon be lehet vinni, legfeljebb ha eldugod a bakancsba a kajálós bicskád vagy mittudomén. Alkoholt tutira nem lehet bevinni, kivéve, ha a fesztivál bejárata előtt promócióként osztanak valamit ( tavaly kis sopronikat osztottak, azt be lehetett vinni). Ezen kivül természetesen fegyvert sem vihetsz be:D meg szerintem boxert sem. Mármint az ujjra húzósat. Vihetsz ruhát, kaját, vizet vagy üditőt, de csak ha bontatlan a karton, vagy a palack, meg egyéb számodra fontosabb cuccokat, mint kamera, telefon, fényképező stb. Viszont ezekkel óvatosan, mert előfordulnak lopások a sátorból is.

2013. máj. 24. 12:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Most nézem a bérletem hátulját, ítt rajta mit nem lehet beinni: drogokat, alkoholt, fényképzeőt ( ezt kizártnak tartom, hogy nem lehet bevinni, mert simán be lehet, és ugy csinálsz felvételt ahogy akarsz), fegyvert, dinamitot (??! xD ), esernyőt, és kést.
2013. máj. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!