Mi a kedvenc Punnany Massif idézeted?
" punnany mamasita...gyere be velem a partyba " :D
" szemhéj csukódik, pupilla tág, a lélegzet hallatszik, minden mozdulat elárul, testem fárad és ájul, egy röpke percig környezetem velem együtt kábul "
" egy más világ, ugyanakkor mégis ugyanez, hogy is van ez, hogy átéled ami még nincs, de majd lesz "
"...még talán a jövőképem hiányzik vagy éretlen, mégis értelmezek, értelem a lételem, nincs véletlen történés, csak ok és okozat...
...átgondolni nem is merem, hogy saját magam nem ismerem, fiatalság kapuja bezár, vár a szociál bazár, ahol az ár a lét, szerezzek lét, túl nagy a tét, ezt minden nap lejátszom önmagamban "
" még állok a forgalomban, de már csend és nyugalom van, tovább állok nyomban "
" minden egy, aminek te is része vagy, túl kevés az idő hogy bármit is feladj "
" hogy tovább lépjünk innen, ahhoz érezz, hallj és láss, felesleges, semmire sem vezet a brutalitás "
" néha az időt visszapörgetném, bár emlékeim újraélhetném már, messze, mégis szeretném, ha egyszer újra, lehetnék gyerek még "
" türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb, rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabb "
Még tudnám sorolni, de azt hiszem ennyi is elég lesz. :D
S a kedves kérdezőnek melyik a kedvence?
OFF!
Hi.
" szemhéj csukódik, pupilla tág, a lélegzet hallatszik, minden mozdulat elárul, testem fárad és ájul, egy röpke percig környezetem velem együtt kábul "
Ez melyik számban van?:d
"Nem kérlek légy enyém örökké mégis hozzád szól dalom úgysem élhetünk örökké egy percig lennék oltalom."
"Élvezd hogyha rád tör a lámpaláz!
Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz!"
Ha szaral dobálózól azzal semmit nem érdz el
Azért mondok nemet mert tudod az igen az hosszabb nem figyelek oda semmire mert a minnél jobb az rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!