Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a kedvenc Punnany Massif...

Mi a kedvenc Punnany Massif idézeted?

Figyelt kérdés

2013. júl. 7. 20:58
 1/5 anonim válasza:
Élvezd az életnek minden egyes percét :)
2013. júl. 7. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

" punnany mamasita...gyere be velem a partyba " :D

" szemhéj csukódik, pupilla tág, a lélegzet hallatszik, minden mozdulat elárul, testem fárad és ájul, egy röpke percig környezetem velem együtt kábul "

" egy más világ, ugyanakkor mégis ugyanez, hogy is van ez, hogy átéled ami még nincs, de majd lesz "

"...még talán a jövőképem hiányzik vagy éretlen, mégis értelmezek, értelem a lételem, nincs véletlen történés, csak ok és okozat...

...átgondolni nem is merem, hogy saját magam nem ismerem, fiatalság kapuja bezár, vár a szociál bazár, ahol az ár a lét, szerezzek lét, túl nagy a tét, ezt minden nap lejátszom önmagamban "

" még állok a forgalomban, de már csend és nyugalom van, tovább állok nyomban "

" minden egy, aminek te is része vagy, túl kevés az idő hogy bármit is feladj "

" hogy tovább lépjünk innen, ahhoz érezz, hallj és láss, felesleges, semmire sem vezet a brutalitás "

" néha az időt visszapörgetném, bár emlékeim újraélhetném már, messze, mégis szeretném, ha egyszer újra, lehetnék gyerek még "

" türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb, rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabb "

Még tudnám sorolni, de azt hiszem ennyi is elég lesz. :D

S a kedves kérdezőnek melyik a kedvence?

2013. júl. 7. 22:30
 3/5 anonim válasza:

OFF!

Hi.

" szemhéj csukódik, pupilla tág, a lélegzet hallatszik, minden mozdulat elárul, testem fárad és ájul, egy röpke percig környezetem velem együtt kábul "

Ez melyik számban van?:d

2013. dec. 16. 02:34
 4/5 anonim ***** válasza:

"Nem kérlek légy enyém örökké mégis hozzád szól dalom úgysem élhetünk örökké egy percig lennék oltalom."

"Élvezd hogyha rád tör a lámpaláz!

Semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz!"

2014. máj. 10. 14:43
 5/5 anonim válasza:

Ha szaral dobálózól azzal semmit nem érdz el

Azért mondok nemet mert tudod az igen az hosszabb nem figyelek oda semmire mert a minnél jobb az rosszabb

jan. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!