Miért lepődnek meg az emberek azon?
...hogy, rapet hallgatok lány létemre?
Ezen mi olyan furcsa?? :D
(és hozzáteszem, hogy már több mint 8 éve csak rapet hallgatok, tehát nem azért hallgatom, mert most ez a menő)
L/20
jó hát az igaz h csajokra annyira nem jellemző, mert itt falun :D ahol élek, rajtam kívűl csak egy csajról tudok aki rapet hallgat (mondjuk ő már nem nagyon hallgatja) :D
de, hát na... :D nem is az a legrosszabb, hogy csodálkoznak rajta, hanem az hogy még el is kezdenek sokan fikázni, hogy hogy tudok ilyen szarokat hallgatni?! Pedig én se fikázom ezt a sok falusit, hogy hogy tudnak lagzi lajcsit hallgatni.... :DDDD
hát igen...bustának igen sok zenéje arról szól hogy ő az istenkirálycsászár, meg hogy minen k*rvát megszexel..:DD
Dughatunk...nagy ló*aszt a seggedbe esetleg :DDDDDDDD
Hát aki kinövi annak valószínűleg mégsem ez a stílus fekszik!!
Én még mindig ugyanúgy szeretem a rapet mint az elején, úgyhogy nemvalószínű hogy kinövöm :D
á, majd kinövöd :)
a 8as nem én vagyok, szomorú hogy így akarja közölni hogy meleg, de engem ne rángasson bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!