Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lepődnek meg ezen...

Miért lepődnek meg ezen annyira az emberek, hogy 16 évesen így élek?

Figyelt kérdés

Minden reggel fél nyolckor elmegyek edzeni. Futok, stb., kb 1 órán keresztül. Utána zuhanyzás, aztán reggeli. Van, hogy, ha nincs épp más dolgom, akkor ebédet csinálok, mert valamennyire már tudok főzni. Élvezem is. Segítek anyukámnak a házimunkában. A délutánt többnyire a barátaimmal töltöm. Fél hatkor vacsorázok, mert nem szeretek teli hassal lefeküdni aludni. Este mindig más a program, de nem szoktam egy óránál többet netezéssel tölteni.

Van barátom, de mivel mind a ketten sokat utazunk külön-külön, hetente, vagy két hetente találkozunk, olyankor nagyon jól érezzük magunkat. Sokat vagyok külföldön, mivel sok külföldi barátom van. Egyedül utazom, vagy barátokkal, nem pedig a szüleimmel. A napirendemet magamnak állítottam össze így, nem a szüleim nyomták rám. Egyszerűen kitaláltam, hogy szeretnék egészségesen és tudatosan élni, erre mindenki hülyének néz (a korombeliek közül). 3 idegennyelvet beszélek: angol, francia és német. Az angol megy a legjobban, de boldogulok minddel.

Sosem járok Mcdonad's - ba, és nem iszok kólát, vagy hasonló szerintem nem finom dolgokat. Egyszerűen nem ízlenek a szénavas italok.

Nem eszem húst (halat sem), mert azt sem szeretem.

Én nem lepődök meg mások másféle életmódján, de mások az enyémen igen. Ez mégis, hogy lehet?

(Még valamit: már több, mint két hónapja együtt vagyok a barátommal, aki nem nyominger, de nem feküdtem le vele, mellesleg szűz is vagyok - ezen is ki szoktak borulni).

2013. júl. 10. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért lepődnek meg rajta, mert nem ez a "normális" manapság. Én is hasonló vagyok/voltam, mindig kilógtam a sorból. Nem számít. Azokkal kell törődni akiknek így is megfelelsz.
2013. júl. 10. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ötös! Leülhetsz.
2013. júl. 10. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A külföldi dolgokon kívül szinte ugyanaz, 1 nyelven tanulok.

Van egy telkünk/m mivel szinte egyedül művelem (fűnyírás-metszés...) Bevásárlásban is kiveszem a részem.

Szeretek túrázni, mozogni, természetben lenni,festegetni, barkácsolni.

Barátnőm sajnos nincs, de én sem kapkodnám el, fél év után gondolnék csak a komolyabb dolgokra.

Zenében: Metál,Rock (ezen is sokan kiakadnak)

Nyaralni sem megyünk külföldre max 10km-re a határtól átbiciklizve, még itthon is rengeteg a látnivaló.

Mindig leakadnak ezeken: "Te átdolgozod a nyáriszünetet? Mi a jó a rockban? Miért nem ülsz le a gép elé (egész nap) Facebookozni? Nem mész bulizni?"

A válaszom: Ezt szeretem ill nem szeretem, talán idővel megértik.

A szexet meg nem kell elsietni.

Mint már sejtheted korodbei fiú vagyok.

2013. júl. 10. 11:03
 4/4 anonim válasza:
Hát mit mondjak...16 évesen ez a normális életvitel. Ne foglalkozz vele, hogy leszólnak, az legyen előtted, hogy felnőttkorodban egy céltudatos, szorgalmas, értelmes ember fog belőled válni. Fontos, hogy az életed rendszerezését már most elkezd. Amit már meg is tettél. Míg 40 évesen a kortársaid albérletben fognak lakni, alkoholisták lesznek, és minimálbérért fognak dolgozni, addig te a mostani életed miatt leszel különb, mint ők.:)
2013. júl. 10. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!