Miért lepődnek meg ezen annyira az emberek, hogy 16 évesen így élek?
Minden reggel fél nyolckor elmegyek edzeni. Futok, stb., kb 1 órán keresztül. Utána zuhanyzás, aztán reggeli. Van, hogy, ha nincs épp más dolgom, akkor ebédet csinálok, mert valamennyire már tudok főzni. Élvezem is. Segítek anyukámnak a házimunkában. A délutánt többnyire a barátaimmal töltöm. Fél hatkor vacsorázok, mert nem szeretek teli hassal lefeküdni aludni. Este mindig más a program, de nem szoktam egy óránál többet netezéssel tölteni.
Van barátom, de mivel mind a ketten sokat utazunk külön-külön, hetente, vagy két hetente találkozunk, olyankor nagyon jól érezzük magunkat. Sokat vagyok külföldön, mivel sok külföldi barátom van. Egyedül utazom, vagy barátokkal, nem pedig a szüleimmel. A napirendemet magamnak állítottam össze így, nem a szüleim nyomták rám. Egyszerűen kitaláltam, hogy szeretnék egészségesen és tudatosan élni, erre mindenki hülyének néz (a korombeliek közül). 3 idegennyelvet beszélek: angol, francia és német. Az angol megy a legjobban, de boldogulok minddel.
Sosem járok Mcdonad's - ba, és nem iszok kólát, vagy hasonló szerintem nem finom dolgokat. Egyszerűen nem ízlenek a szénavas italok.
Nem eszem húst (halat sem), mert azt sem szeretem.
Én nem lepődök meg mások másféle életmódján, de mások az enyémen igen. Ez mégis, hogy lehet?
(Még valamit: már több, mint két hónapja együtt vagyok a barátommal, aki nem nyominger, de nem feküdtem le vele, mellesleg szűz is vagyok - ezen is ki szoktak borulni).
A külföldi dolgokon kívül szinte ugyanaz, 1 nyelven tanulok.
Van egy telkünk/m mivel szinte egyedül művelem (fűnyírás-metszés...) Bevásárlásban is kiveszem a részem.
Szeretek túrázni, mozogni, természetben lenni,festegetni, barkácsolni.
Barátnőm sajnos nincs, de én sem kapkodnám el, fél év után gondolnék csak a komolyabb dolgokra.
Zenében: Metál,Rock (ezen is sokan kiakadnak)
Nyaralni sem megyünk külföldre max 10km-re a határtól átbiciklizve, még itthon is rengeteg a látnivaló.
Mindig leakadnak ezeken: "Te átdolgozod a nyáriszünetet? Mi a jó a rockban? Miért nem ülsz le a gép elé (egész nap) Facebookozni? Nem mész bulizni?"
A válaszom: Ezt szeretem ill nem szeretem, talán idővel megértik.
A szexet meg nem kell elsietni.
Mint már sejtheted korodbei fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!