Miért okozza az emberek legtöbb halálát a szúnyog?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 01:33
1/8 anonim válasza:
Hát európában szerintem több ember halálát okozza a cukor mint a szúnyog. Harmadik világban és ilyen dzsungelesebb(trópusi) területeken sok fertőzést terjesztenek a szúnyogok, pl malária.
2/8 anonim válasza:
Ööö, egyáltalán nem szúnyogok okozzák a legtöbb halált, ezt ugye tudod?
Évente 6-700.000 malária halál van a világon, ennek a sokszorosa a szívbetegségek, keringési gondok vagy a rák miatti halálszám.
3/8 Salx Narval válasza:
Félre értetted, a szúnyog csak az állatok által okozott legtöbb halálesetért felelősek, mint vírushordozók. Valójában tényleg az elhízás és az alultápláltság következtében kialakuló betegségek viszik el a pálmát. Kissé ironikus helyzet ez, hiszen majdnem annyi ember túltáplált, mint amennyi az alultáplált, ha egyformán osztanánk el az élelmiszert az elvileg mindenkin segíthetne, úgy értem, hogy az érintetteken.
5/8 anonim válasza:
Vektoros betegségek miatt veszélyesek a szúnyogok.
Az elhízás nem túltápláltság. Az elhízás minőségi alultápláltság.
6/8 Salx Narval válasza:
Ahogy gondolod, nevezhetjük így is, a tényeken nem sokat változtat, hogy ki miért és mitől hízott meg.
8/8 anonim válasza:
hogy miért?
...mert viszi a szúnyog az egyik betegről a másikra a fertőzött szívókáját, és a kuncsafnak annyi...
ha van lehetőséged szétnézni a világban, akkor láthatod...
én is dolgoztam olyan mocsárvidéken, ahol bizony a (malária)szúnyog a legnagyobb veszély.
itthon nincs ilyen veszély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!