Szerintetek van a jurassic park és a Harry Potter-nek a zenéjében ének?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 12:08
11/21 anonim válasza:
10/10 Ezt valószínűleg azért mondod, mert nem olvastad az eredeti verzióját a kérdésnek. Azóta át lett szerkesztve!
12/21 anonim válasza:
Igen, így már nem olyan egyértelmű, hogy miért mondjuk, hogy nem normális a Kérdező...
Ráadásul a "humor" kategóriában volt, mert a Kérdező úgy gondolta, hogy iszonyú vicces dolgot csinált...
13/21 anonim válasza:
Sztem csak viccelődni akart , tőlünk kérdezte és azt akarta , mi is rakjunk fel ekkora marhaságokat erre egy kicseszést kapott . Szerintem a harry potteres jó volt :) (10- es válaszoló vagyok)
14/21 anonim válasza:
És akkor biztos lehetett csúnyább részek is csak az biztos fel volt jelentve
15/21 A kérdező kommentje:
A zenét hallgatni kell mert a videó klip nem jó egy sz*r!!
am meg a mikor a kérdést írtam ki akkor véletlenűl meg nyomtam a Caps Lock-ot és nem hiszem hogy ha valaki nagy betűvel ír akkor már ordibál na ezt kétlem !!!
2013. júl. 23. 08:31
16/21 A kérdező kommentje:
Paródiát akkartok akkor itt van ez is az én kérdésem !!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
2013. júl. 23. 08:33
17/21 anonim válasza:
Nincs szükség itt az ilyen "paródiákra", mert bunkók.
Mi nem vagyunk bunkók, legfeljebb te...
18/21 anonim válasza:
Ez a Harry Potteresre vonatkozott amúgy.
19/21 anonim válasza:
Akkor lehet hogy mégis csak a kérdező a bunkó...
20/21 anonim válasza:
Szerintem a JP-s tök jó! :D Én pl. fan létemre nem is ismertem ezt a verziót. Szóval köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!