Szerintetek milyen lett?
A felvételt és maga az alapzene hangját ne vegyétek figyelembe, mert nincs semmi stúdióm, és hát így elég nehéz...csak a hangomat nézzétek! Írjatok véleményt. Előre is köszi!
http://www.youtube.com/watch?v=iMKoFEuH6SQ
Húúú hát...ez tökjó!~(^o^)~
Kicsit megszerkezthetted volna a hangod,meg magasabbra vehetted volna a zenét.meg egy kicsit hamis de amúgy meg nagyon jó hangod van így tovább :'3 !
Vagy várok még kicsit...még csak 12 vagyok..
De azért tovàbbi véleményt kérek! Próba szerencse :)
Hát hamisnak TŰNIK, de vettem már fel én is a hangomat rossz minőségű eszközzel és azt hittem, h tényleg ennyire máshogy hallom magam, de kiderült szerencsére, h ez nem így van.
A jó hangfelvételhez jó mikrofon meg jó szigetelés kell a szobába(a legolcsóbb ötlet az annyi, h tojástartó dobozokkal feded be a falat).
Másrészt meg még várj az énekléssel legalább nagyobb kamasz korodig, mert én 17 vagyok, igaz, h fiú, de nekem is azt mondta a tanárom, h minimum egy évet várjak ezzel, mert ha most megerőltetem, akk megbánom, viszont utána megéri belefektetni(vannak kivételek pl Szandi, aki 14 évesen kezdte).
A lényeg: Csak tusolós éneklés szinten énekelj, majd kérdezz meg egy JÓ énektanárt, aki ért hozzá, mert a lányoknál a mutálás sokkal "nyugodtabban" játszódik le, mint a fiúknál. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!