Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen lett?

Noémi Varga kérdése:

Szerintetek milyen lett?

Figyelt kérdés

A felvételt és maga az alapzene hangját ne vegyétek figyelembe, mert nincs semmi stúdióm, és hát így elég nehéz...csak a hangomat nézzétek! Írjatok véleményt. Előre is köszi!

http://www.youtube.com/watch?v=iMKoFEuH6SQ

2013. júl. 11. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Húúú hát...ez tökjó!~(^o^)~

Kicsit megszerkezthetted volna a hangod,meg magasabbra vehetted volna a zenét.meg egy kicsit hamis de amúgy meg nagyon jó hangod van így tovább :'3 !

2013. júl. 11. 10:56
 2/9 A kérdező kommentje:
úúú köszi ^^ tudom, csak nincs semmi programom, de majd keresek! :)
2013. júl. 11. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem jó, és számomra irritáló a hangod.
2013. júl. 11. 14:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát jó...:( nincs semmim talán majd ha szerzek valamit és normálisan fel tudom venni lehet szebb és jobb lesz
2013. júl. 11. 15:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Vagy várok még kicsit...még csak 12 vagyok..

De azért tovàbbi véleményt kérek! Próba szerencse :)

2013. júl. 11. 15:31
 6/9 anonim válasza:
Jó is lenne várni még egy kicsit! :) Nem azért! Nagyon aranyos, hogy így próbálkozol, de ne sértődj meg nem az éneklésre születtél. :(
2013. júl. 11. 21:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy sokkal jobb a hangom, csak nem jól sikerült felvenni.:(
2013. júl. 11. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát hamisnak TŰNIK, de vettem már fel én is a hangomat rossz minőségű eszközzel és azt hittem, h tényleg ennyire máshogy hallom magam, de kiderült szerencsére, h ez nem így van.

A jó hangfelvételhez jó mikrofon meg jó szigetelés kell a szobába(a legolcsóbb ötlet az annyi, h tojástartó dobozokkal feded be a falat).

Másrészt meg még várj az énekléssel legalább nagyobb kamasz korodig, mert én 17 vagyok, igaz, h fiú, de nekem is azt mondta a tanárom, h minimum egy évet várjak ezzel, mert ha most megerőltetem, akk megbánom, viszont utána megéri belefektetni(vannak kivételek pl Szandi, aki 14 évesen kezdte).

A lényeg: Csak tusolós éneklés szinten énekelj, majd kérdezz meg egy JÓ énektanárt, aki ért hozzá, mert a lányoknál a mutálás sokkal "nyugodtabban" játszódik le, mint a fiúknál. Sok sikert!

2013. júl. 12. 17:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2013. júl. 12. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!