Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szegeden banda alapítás?

Szegeden banda alapítás?

Figyelt kérdés
Már egyszer volt egy bandánk dobod és billentyűs gitáros(én)Énekes(húgom, mivel más nem volt,de nagyon szép hangja van csak kisebb nálam ő 11/L én 13/F) A banda tagjai mind elköltözött messzire csak mi maradtunk és most tagokra lenne szükségünk. Lányok és fiúk is jöhetnek POP és pop rock irány érthető mivel lány énekes van :) A garázsunkban gondoltam hogy lehetne próbálni , de most már egy dob nem férne be :) egy szintetizátoros és még egy gitárosra lenne szükség nem kell profinak lenni mi se vagyunk azok ha valakinek van gitárja és csak most kezdte az is jöhet segítek :) lényeg hogy rendelkezz hangszerrel és szállítani is tudd! Van aki benne lenni kor nem érdekes ,de hát alapjáraton egyértelmű ha 11/L és 13/F az eddigi tagok. Kit érdekelne? Esetleg hol érné meg nekem ezt még kérdezgetni?

2013. júl. 14. 21:20
 1/9 A kérdező kommentje:
dobos, helyesírási és elírási hibákért bocsánat szemüveg nélkül kényszerültem írni :)
2013. júl. 14. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok és megyek énekesnek :D Rockot és popot is nagyon jól énekelek ,sőt még óvóbácsi is lehetek :D
2013. júl. 14. 23:08
 3/9 A kérdező kommentje:
xĐ szakadtam de mind akkor ki íeok kor határt kb 10 - 17 ig és gitáros vagy billentyűs
2013. júl. 14. 23:49
 4/9 A kérdező kommentje:
írok
2013. júl. 14. 23:49
 5/9 anonim válasza:
tehát akkor van dobosotok?
2013. júl. 15. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Az is jöhet ,de csak ha tudja szállítani a felszerelést ha csak úgy hogy segítünk hozni az is jó
2013. júl. 15. 15:00
 7/9 anonim válasza:
én jelentkeznék. 14 vagyok és fiú. itt lakok szegeden.
2013. júl. 16. 20:51
 8/9 A kérdező kommentje:

Oké ha tudod hozni dobod akkor meg nézzhetjükk mi legyen mint pl tetszik e a zene amit játszunk + mennyire tudunk egy hangon mozogni :) ha van facebookod beszélhetünk ott részleteket én akár holnap is rá érek ha tudod linkeld faced

ott beszélhetünk részleteket.

2013. júl. 16. 20:58
 9/9 A kérdező kommentje:
És még gitáros és szintetizátoros :)
2013. júl. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!