Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy kezdjek bele egy együttes...

Hogy kezdjek bele egy együttes megalapításába?

Figyelt kérdés
A zenetanulás után persze :)
2012. febr. 8. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát a legfontosabb a tagok megválasztása. Persze olyanok, akik úgyszintén tudnak játszani hangszeren. :)
2012. febr. 8. 20:49
 2/16 Kitty0494 ***** válasza:
Igen, akik tudnak játszani, és foglalkoznak is a zenekarral. Elég egy tag akit nem érdekel, nem csinálja, és elrontja a többiek munkáját...
2012. febr. 8. 21:55
 3/16 anonim ***** válasza:
Milyen típusú zenekart akarsz alapítani? Felkészítelek arra, hogy egy normálisan szóló zenekarhoz többszázer forint kell. Kezdj el gyűjtögetni! Dob, gitárok, basszusgitár, mikrofonok, mikrofonállványok, kottaálványok, zenekari keverő, minimum 2 db többszázwattos erősítő, gitárodhoz effektpedálok, rack, kábelek, és (esetleg fénytechnika). Lehet hogy nem fogod elhinni, de amiket leírtam, mind SZÜKSÉGES. Ha olcsó gagyi cuccokból akarod megoldani, akkor hozzá se kezdj, mert azok csak rontják a hangzást, nemhogy hozzáadnak.
2012. febr. 9. 03:51
 4/16 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltam, csak a legalapabb dolgok voltak, a mi zenekarunkat 1 millió 500ezerből bírtuk összehozni.
2012. febr. 9. 03:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem megvannak a saját cuccaim, és elég jók (gitározom). Gondoltam a maga részét mindenki megoldja. A közössel nemtom mi lenne, én nem úszok a pénzben:/ De azt nem tudom hol keressek embereket hozzá?
2012. febr. 9. 07:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Láttam én már zenekart kétmilliós cuccal, akik azt se tudták, hogy kell megfogni a gitárt, és láttam csóró zenekart csóróbb cuccal nagyon jó hangulatú bulit csinálni... Szerintem meg a lényeg, hogy mindenki teljes átéléssel játsszon, legyetek fanatikus zeneőrültek, különben műanyag semmitmondó tucatzenekar lesztek, akiken mindenki csak röhög...
2012. febr. 9. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Nos, én úgy vagyok a közösködéssel, hogy nem éri meg. Közös lónak túrós a háta. Egy zenekar bármikor feloszolhat, és utána mennek a viták, netalán erőszakoskodás, hogy akkor most mi kié. Másrészt, meg akkor ott maradsz egyedül a gitároddal, meg esetleg az effektpedáljaiddal, és nem tudsz továbblépni, továbbgondolkodni, mert megint nincs semmid, ahhoz, hogy kiállj a színpadra. Jobb egyedül megvenni a legfontosabb cuccokat. Utolsónak azt mondom, félig igaza van, a lényeg, hogy szeretettel, átéléssel csinálja az ember, ámde nem mindenkinek az a lényeg, hogy csináljon egy jó hangulatú bulit, van aki inkább zeneileg közelíti meg a kérdést, és fontos neki, hogy minél jobban szóljon, amit játszik. És aki már jól játszik gitáron, annak a játékát csak elrontja a gagyi berendezések miatti rossz hangzás. Fordítva ez feltétlen igaz, egy játszani nem tudó ember nem fog jobban játszani jó cuccokon.
2012. febr. 9. 22:47
 8/16 anonim ***** válasza:
nem feltétlen*
2012. febr. 9. 22:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. febr. 10. 06:06
 10/16 anonim ***** válasza:
ne is kezdj bele ha bu*is emo zenekart vagy nu metal fa$zomokat akarsz jatszanai \m/ !!!!
2012. febr. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!