Hogy kezdjek bele egy együttes megalapításába?
Figyelt kérdés
A zenetanulás után persze :)2012. febr. 8. 20:39
11/16 A kérdező kommentje:
Egyikben sem gondolkoztam. A numetál nem áll kifejezetten közel hozzám, az emóstól meg fényévekre vagyok.... :)
2012. febr. 10. 21:35
13/16 anonim válasza:
szia hány évesek vagytok?:) szerintem a tagok megválasztása a legfontosabb a napi több órás gyakorlás és akár évekbe telhetgy híressé váljatok /ha itt Magyarországon akartok híresek lenni,mivel itt minden zenekar max. 3-4 évig huzza sajnos ez így van :/)
14/16 A kérdező kommentje:
hát 16-18 évesek vagyunk. baràtilag már rég összeszoktunk, de közösen zenélni még csak most kezdünk. csak dobosunk nincs:/
2012. márc. 25. 20:03
15/16 anonim válasza:
merre vagytok? én bp-i 3 éve dobolok és 16 vok.. :D ha kellek csak szólj :DD
16/16 anonim válasza:
az jó együttes alapja a jó time, ritmus! És ehhez egy jó dobos sokat tud hozzátenni. Ha jó a dobos, hozzá lehet igazodni. SZóval szerezzetek egyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!