A linkin Park volt már Magyarországon?
Figyelt kérdés
Szerintetek fog jönni a közeljövőben?2013. júl. 12. 16:42
1/6 anonim válasza:
nem volt és nem is lesz egyhamar valszeg mivel 100misi-ért jönnének és ez túl drága Magyarországnak... de amiket manapság művelnek nem is baj nagyon...
3/6 anonim válasza:
pl azt hogy ebből : http://www.youtube.com/watch?v=THIAGpcYpCQ
4/6 anonim válasza:
A Sziget elvileg minden évben megkeresi őket. De van rá esély, hogy jöjjenek. Most is majdnem sikerült, csak nem jó nekik az időpont, mert akkor nincsenek Európában.
Egyébként az az Unwanted Truth az fake.
5/6 anonim válasza:
Szerintem csak megmutatják hogy milyen sokszínüek ezért játszanak más stílusu zenéket most.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, egyetértek veled. :) Valamint nekem ugyanúgy tetszenek az új zenék is. A Blackbirds nagy kedvencem. :)
Szerintem attól mert egy banda más stílusban is játszik, lehet ugyanolyan jó.Ott van pl. a Paramore. Az új albumuk, teljesen más, mégis imádják, köztük én is. :) :)
2013. júl. 27. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!