Mikor lesz itt Magyarországon Green Day koncert?
Figyelt kérdés
vagy szerintetek lesz valamilyen koncert, jo azt tudom h amerikaiak nem jönnek Magyarországra de ha mégis az jó lenne (Linkin Park, Hollywood Undad,)
Ha valaki válaszol köszi :D
2012. dec. 15. 12:30
1/13 DorkaMegMondja válasza:
fogalmam sincs :|| de írj privit mert én is imáádom min 3at *.* best!! <3 14/L
2/13 anonim válasza:
Hát jah, tuti ott lennék a Linkin Parkon meg a Green Day-en is. Egyelőre sajnos nem tudni, az LP nagyon drága (kb. annyira mint a Metallica).
3/13 anonim válasza:
A Green Day utoljára 2005ben volt asszem... :P DE: Jövőre, május 29én bécsben lesz koncertjük ;) és a jegyárak egész jók. És szerveznek buszokat is a koncertre menőknek külön. Én biztos megyek, nem hiszem hogy a jövőben közelebb jönnének bécsnél, és azért ezt ki kell használni! :) a többiről nem tudok, LP jó lenne! ;)
4/13 A kérdező kommentje:
2013-ban? :D
2012. dec. 18. 14:50
6/13 A kérdező kommentje:
kösziii megyek :D
2012. dec. 20. 13:39
7/13 anonim válasza:
de a május 29-es az Wien-ben lesz, nem?
Magyarországon aki tudja mikor lesz írjon privit! :) köszi :)
8/13 anonim válasza:
Igen, az Wienben lesz, de azt meg ki tudja, mikor jönnek M.o.ra? Érdemesebb biztosra menni, és bécs közel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!