Lesz vmikor Magyarországon Linkin Park koncert? A jegyek elfogynának olyan gyorsan, mint az AC/DC-nél?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok?2009. aug. 23. 19:39
1/14 anonim válasza:
szeritnem nayg keresletlenne rá
2/14 anonim válasza:
első vagyok
javított kiadás:
szerintem nagy kereslet lenne rá
:D bocsi
3/14 anonim válasza:
Szerintem is nagy lenne a kereslet,én is vennék jegyet az tuti :DDD
Egyébként nem tudok róla hogy lesz de azért reménykedek.:)))
4/14 anonim válasza:
Dehogy fogynának olyan gyorsan, messze nem olyan hatalmas zenekar...
5/14 A kérdező kommentje:
Miért? Nem egyenértékű talán nagyságban az ACDC-vel?
2009. aug. 26. 15:05
6/14 anonim válasza:
Nem, nem egyenértékű, szerintem nem sok zenekar egyenértékű vele, bocsi =/
8/14 anonim válasza:
hogy lenne egyenértékű?? xd az Ac Dc majdnem 40 éve jó zeéket ír és mindig nagy volt a kereslet rá a linkin park meg kb 10 éve létezik és egy kezemen megtudnám számolni hány jó számuk van
9/14 A kérdező kommentje:
Hát ez te véleményed. Én spec. nem bírnám egy kezemen megszámolni, hogy hány jó számuk van (fogalmazzunk inkább úgy, hogy hány számuk tetszik), az ACDC meg nekem elég semmitmondó... valahogy túl monoton és nem látok benne fantáziát, és ez csak az én véleményem, ne vegye kérem, senki sértésnek.
2010. júl. 11. 21:17
10/14 anonim válasza:
Hát, én tuti Linkin Parkra mennék inkább, ezer, hogy megnézném a koncertet... ha az AC/DC 40 éve csinál számokat, akkor bulizzon rá a nagyfaterom:S minimum 60 évesek már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!