Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Armin van buuren melyik...

Armin van buuren melyik zeneszerkesztő progit használja?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=W2keHEiOdDc

itt gy link pl de nem ismerem fel a programot és érdekelne hogy mégis melyik ez előre is köszi!

2013. júl. 12. 03:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom ez Pro tools
2013. júl. 12. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem szoktam nézegetni, de volt mikor régebben megnéztem egyet-kettőt és akkor még Abletonnal nyomult :D

Ez viszont tényleg Pro Tools

Ja, és nem lesz jobb a zenéd ha másik DAW-ban csinálod, csak azért, mert mások azt használják...

2013. júl. 12. 08:48
 3/6 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy egyáltalán csinálok zenét??? csak azért mert nem is csinálok szal nem kellene ilyen megjegyzést tenned hogy nem lesz jobb zenéd mert nem is csinálok viszont az látszik hogy szeretsz ítélkezni úgy hogy fogalmad sincs hogy az ember miért kérdezi csak azrt érdekelt mert kíváncsi voltam hogy mennyi pénzt költenek az ilyen híres zeneszerzők egy adott programra amivel zenét készítenek na most boldog vagy?.... ja és 1 neked pedig köszönöm a választ 2 neked meg felesleg volt írnod.....
2013. júl. 12. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Most bedurciztál?

Min akadsz ki? Most komolyan!

Én csak annyit írtam, hogy egyik DAW sem jobb a másiknál, azt a felhasználója dönti el!

Egyébként azok szoktak ilyen kérdést felrakni akiket "érdekel a zene" (tehát, hogy ne sértődj meg ezalatt is: nem csak hallgatják, hanem készítenek is)

További szép napot

2013. júl. 12. 15:19
 5/6 anonim válasza:
:D ármin már réges régen nem maga írja a számait,hanem mással íratja meg,mialatt ő halomra keresi magát a fosramenedzselt fellépeseivel.persze régóta nem is ő a mérce a Trance világában.
2013. szept. 28. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló, te is valami divatdrukker lehetsz, biztos te olyan jól tudod hogy ki írja a zenéjét, mégis honnan hordasz össze ilyen hülyeséget?!😂
2016. jún. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!