Mit tudnék ezzel kezdeni, hogyan vághatnék bele?
Sziasztok. 20 éves srác vagyok, a zene az életem. 15 éve zongorázok, és számítógépen is előszeretettel szerkesztem a zenéket évek óta. Idáig csak hobbi szinten. Hogyan tudnék tovább lépni, hogy esetleg fel is figyeljenek rám és esetleg "felkarolhasson" valaki?
Előre is köszi a válaszokat.
Én is egy csomó zenét írtam már 3 év alatt (kb 50-60), viszont hidd el nem mész vele semmire, ha feltöltöd
Úgysem fognak rád felfigyelni, hiszen a sok noob "zeneírók" között elveszel!......Igaz, a jó bornak nem kell cégér, de ha meg sem hallgatják, akkor abból sem lesz sok minden....tapasztaltam, hidd el
+ ITT ÉLÜNK magyarországon, ezek a kicseszett, elátkozott helyen!
Szerinted ki az, aki magyarországon egy ici-picit is támogatja a zenét?
Ha pedig valahova feltöltöd a zenéd...pl soundcloudra, azzal is csak annyit érsz el, hogy mások meghallgatják, és lekottázzák saját maguknak, majd azt megcsinálják saját néven és terjed tovább
Egyszóval.....Mo.-n ezzel semmiféle lehetőség nincs :(
15/F
Pedig sokan meg is élnek ebből, és akár világhírnévre is tehetsz szert. Ja, hogy ahhoz jó zenét is kéne írni? Ne az országot utáld, nem amiatt nem vagy népszerű, hanem mert valamit rosszul csinálsz. Vagy a zene nem jó, vagy a marketing kevés hozzá.
Mutatsz a zenékből?
A zenével nincs gond, akkor a marketinggel lesz...
De ne várd, hogy az ország támogatni fogja azt amit csinálsz
Egyébként régebben house-t csináltam, de szerintem már "unalnas", ezért áttértem a comlpextro-ra és mostanság csinálok néha glitch hop-ot is
Tudom, hogy ezen műfajok nem éppen klasszikusak, de nekem ezek tetszenek....
Annak idején, mikor még felraktam a számaimat a netre, kaptam is pozitív visszajelzést...
Az internet és a youtube önmagában bőven jó marketing, de csak abban az esetben, ha tényleg nagyon jó, amit csinálsz.
Nem a leggyorsabb reklám, viszont ingyen van, sőt, a youtube hajlandó is fizetni a nézettség után.
/watch?v=d9NF2edxy-M
Ez a videó például anno hihetetlenül elterjedt a neten, kizárólag azért, mert jó. Semmi más nem kellett hozzá, csak alkotni valami meggyőzőt és feltölteni.
Azóta nagyságrendekkel többen figyelnek rájuk, mert iszonyú tehetségesek és egyre jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!