Eltörött a gitárom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A nyak-fej résznél ment ketté, mikor a gyerekek játszottak vele. Megtudnám valahol javíttatni?2013. júl. 4. 13:53
1/3 anonim válasza:
miért játszottak vele gyerekek?:O bitos meg tudják valahol javítani de ha a gitár nem túl márkás akkor lehet jobban megéri újat venni + attól is függ hogy hol tört el(mivel képet nem mutattál nem lehet megmondani mennyibe fog kerülni)
2/3 anonim válasza:
szerintem tudom mire gpndolsz azzal h ketté ment, láttam már olyat, vegyél egy újat, ezt tanácsolom, de ha a szívedhez nőtt, jó emlékeid kötődnek hozzá, akkor csináltasd meg. ha úgy döntesz hogy veszel egy újat, akkor nyugodtan törd szét az egész gitárt a gyerekeken, mivel a gitár nem játszadozásra való;)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A gitárt eldöntötték sajnos.
2013. júl. 7. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!