Ti hány éves korotok óta hallgattok Rammsteint?
Figyelt kérdés
Én az első számot 2 évesen hallottam a Mutter albumról, de csak 5 éve vagyok rajongó. 12/L2013. júl. 2. 15:43
11/17 A kérdező kommentje:
Miért haragudnánk???????????????
2013. júl. 8. 15:10
12/17 anonim válasza:
Egy hónapja. sajnálom, hogy csak most ismertem meg. :( Nagyon jó!! :) Azóta kedvencem lett!! 12/L
13/17 A kérdező kommentje:
Nem baj inkább most ismerd meg mint soha!!
2013. júl. 24. 19:07
14/17 anonim válasza:
Hát, az első Rammstein szám, amire emlékszem az a Benzin volt. Ehhez ugye gondolom 2005 körül készült klipp, tehát olyan 12 évesen ismerkedtem meg velük, de olyan igazi fannak csak 16 éves korom óta mondanám magam.
16/17 Diesel221 válasza:
5-6 lehettem amikor már hallgattam a Links 2 3 4-t
17/17 anonim válasza:
13-14 voltam,most 23 vagyok :)))))először a német Viván hallottam őket és azóta megy a szerelem:DDDD Till hangjába egyszerűen beleszerettem...hihetetlenül imádom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!