Mi a vélemények a Cort X6 gitárról?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 14:47
11/27 anonim válasza:
Az oltári hülyeség, hogy alázza a drága Ibiket ;) És ám van elég pénzed csöves cuccra? :O
Most (nem vagyok rá büszke, szegénység van) LTD MH50, meg egy ősrégi Ibi strató, mellé egy Orange TH30 fej Artec 412 ládával, meg tartalékba egy MG30 Marci, mert nem adtam el, minek? :D De hamarosan csere lesz, Ibanez S770/PRS SE Custom/Jackson Pro series Dinky. Csak utóbbi kettő lévén új modellek nem próbáltam.
12/27 anonim válasza:
Jó zavaros fogalmazás volt, de érthető.
13/27 anonim válasza:
Jah meg Charvel San Dymas Style Pro, csak ahhoz ki kell menni németbe.
14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom ponzosan, hogy kb. milyen drága lehet, meg egyebek :S A lényeg az lenne, hogy ki tudjam használni az analóg torzítót :D Félcsöves cuccban is gondolkodom, bár nem tudom azzal hogyan szólna (think)
Mennyiért vásároltad az LTD -t? Ùgy tudom az egy egész jó kis gitár, egy pickup cserével. : -)
2013. jún. 28. 21:44
15/27 anonim válasza:
Akkor véletlen nem tőlem kérdezted youtube-on? :D
16/27 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mármint mit kérdeztem tőled a Youtube -on? (think) :O :D
2013. jún. 28. 22:31
17/27 anonim válasza:
Hát kérdezősködtél youtube-on, hogy milyen a gitár stb :D Mivel ott írtam hogy pukit kéne cserélni
18/27 A kérdező kommentje:
Ja, a puki, igen:D Más szériabeli gitáron lévő LH150 -es pickup szettet cserére javasolják, az Floydja nem tudom mennyire megbízható, de általában az LTD -kben és a Cort-okban jó minőségű floydokat tesznek
2013. jún. 29. 12:16
19/27 anonim válasza:
Hülyeség ez, hogy jó minőséget. Nagy büdös ló... minőség. Haverom 3 éves Cortjába szarrá van kopva a tremoló, nekem 6 éves, és semmi kopás, csak rozsdásodik mint állat.
20/27 A kérdező kommentje:
Lehet nem tartotta szemmel, nem tartotta karban ;) Amilyen a felhasználója, olyan a gitárja ;)
2013. jún. 29. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!