Mi a vélemények a Cort X6 gitárról?
Én jókat olvastam róla (think) Amúgy már késő, megvásároltam :) S viszonylag jó áron :)
Kérnék egy segítséget! Milyen gitárkombót ajánlasz
Tehát:)
Most jelenleg van egy Harley Benton HB20G -m van, meg egy Boss DS-1 analóg torzítópedál, de nagyon pocsékul szól a Harley Bentonnal (korábban próbáltam a Metal Zone 2 -vel, azzal is ugyanilyen rossz volt), ám a nagyméretű gitárládák, egyebek a koliban nem fér el, egy ilyen 10-15W -os kis cuccra lenne szükség.
Ezen kívűl rákérdeznék, hogy milyen fejhallgatóval-headsettel lehetne játszani?:)
És azért jók a vélemények, mert a legtöbb csak kezdő aki tüzifa minőségű gitárt cserélt le a Cort-ra. De ha megnéznéd használtan 70k környékén olyan Ibanezek mennek amik annyival jobbak a Cortnál, hogy nincs is rá szó.
A fejhallgatóerősítőkről sajna nem tudok nyilatkozni, az nekem is nézős lesz hamarosan, amúgy meg Peavey Vyper/Line 6 vonalon indulnék el.
Értem, köszönöm szépen! Line6 lett volna a tervben, de lehet leteszek a tranzisztoros erősítőkről és fél, vagy fullcsöves kombó után nézelődöm:)
Azért is váltottam a Cortra, mert igensok tapasztalt ember említette, hogy a Cortnak iszonyú jó az ár-érték aránya. Megbízható az Floyd-ja, kíváló a hangzása (amin javítani is lehet egy hangszedő cserével), a nyak nagyon kényelmes, egyebek. Konkrétan az X6 -ról olvastam az egyik helyen, hogy a százezres Ibanezeket alázza.
Amúgy egyáltalán nincs ezért vitatkozni, többre nem telt számomra most gitárra, s nagyon jó vétel volt:) Csak be kell egy hangszerésszel tökéletesen állítani és akkor már lehet is zúzni (no meg egy kombóféleség (think)) :)
Neked milyen gitárod van? Mióta játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!