Maradjunk annyiban,mindenki azt hallgat amit akar, de fogadja el és ismerje el társa zenéjét.
2013. júl. 10. 18:29
32/43 anonim válasza:
Te sem látod a fatol az erdőt, hogy a te hasonlatoddal éljek. Nem fogtad fel, amit írtam. Azt írtam, hogy én sem tudlak meggyőzni az én igazamrol, te sem engem a tiedről, mert az ízlésünk más. Ez tény. Ebből a szempontból ugyanolyanok vagyunk, makacsak. De nem itellek el emiatt, megértem az ízlésed, én tiszta szívemből szeretném szeretni a te zenedet, és Isten látja lelkemet, próbálkoztam, de nem megy. Elfogadni elfogadom, de elismerni nem vagyok képes sajnos. Egy szó, mint száz, itt a kezem, nem disznóláb. :D felolem azt hallgatsz, amit akarsz ( ezt is írtam korábban, de valamiért figyelmen kívül hagytad), én nem feddlek meg érte.
2013. júl. 10. 22:47
33/43 anonim válasza:
Értem mit akarsz kifejezni.Egyet értek veled.Csak sajnos nem minden rock rajongó olyan, mint te,én őket szerettem volna meggyőzni.De teljesen egyet értek veled, bárcsak mindenki úgy viszonyúlna a zeneízlésekhez, mint te.
2013. júl. 13. 18:43
34/43 anonim válasza:
Hát igen, ez probléma. Én pl. Szerintem azért tudom ezt a dolgot objektíven nézni, mivel én a klasszikus zenét muvelem, bár hallgatni nem nagyon szeretem. Így egy teljesen más szemszögből tekintek a rockra is, amit csak az ért meg, aki élt át hasonlót. Illetve szeretem még a popot, ill. Az indie műfajt is ( pl. Keane, Coldplay). így átfogóbb képet kapok a zenéről, és segít, hogy ne legyenek előítéleteim. Veled is ez a helyzet, hiszen te eleinte rockot hallgattal, de mertél váltani. Ez az, ami nem megy az embereknek. Kitörni a szűklátókörűségből.( ez mondjuk nemcsak a zenére igaz)
Amúgy kicsit eltértünk az eredeti kérdéstől, nem? :D
2013. júl. 13. 19:27
35/43 anonim válasza:
Sajnos igazad van :),ez a baj az emberekkel.Amúgy kicsit mássá vált a téma.
2013. júl. 13. 21:18
36/43 anonim válasza:
Figyeljetek mar dubstep utalok!
miert kell alazni azokat akik szeretik a dubstepet?
mi sem alazzuk a ti kedvelt zeneiteket,miert kell allandoan azzal megaldva lenni hogy szar eroltetett,nem kell hallagatni es kesz! en mar lassan 4eve hogy hallgatok DnB-t es Dubstepet,Trapot.
15/F
2013. júl. 15. 21:33
37/43 anonim válasza:
Kerdezonek pedig:
Kill The Noise-Roots (Brillz Remix)
Concept (Nasty Genius Remix)
SKisM - Experts
KillSonik - Slaughterhouse
xKore - Stabs
Never Say Die (Album Megamix)
2013. júl. 15. 21:37
38/43 anonim válasza:
Lavjam, még annyit, hogy hallgassd meg a Keane nevű zenekar valamelyik számát. Ez nem rock és nem is dupstep, de szerintem tetszeni fog, mert nagyon jók. Főleg, ha érted a szovegeiket :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!