Milyen zeneket toltsek le a holnapi uuuutra? 14L
igen, azt én is észrevettem, hogy nagyon recseg. Arról az albumról a going to pasalacqua-t én is ismerem. A zene tetszik, de nagyon rossz a minõség. Sejtettem hogy az album többi zenéje is ilyen. Talán ezért nem vettem rá magam hogy letöltsem :)
És akkor a Kerplunkal is ez a helyzet? :(
Hát bocsi, de utálom a dupsteppet. Nem tetszik és kész. Ha neked tetszik, és az okoz örömet akkor hallgasd csak nyugodtan. Sosem tiltotta meg senki.
És mi az hogy a társadalom 10%-a hallgat rockot ? :D . Szerintem azért többen. És szerintem igenis hallhatatlanok a régi rocklegendák zenéi. 15 éves vagyok, én is megtaláltam az interneten, megtetszett és csak őket tudom hallgatni. Szóval nem csak azok hallgatják akik ezen nőttek fel. A barátaim nagy része szintén szereti a Guns N' Roses-t. A barátnőm tesója 17, de neki kedvence a Guns N' Roses. Szóval 10-20 év múlva is lesznek olyanok akik a régi rock számokat hallgatják. Örökké lesz rock, és lesz is ne aggódj sok Iron Maiden, Alice Cooper, Guns' N Roses, Bon Jovi, Jimi Hendrix ... stb ... rajongó! Ezt ne feledd.
Ha fellépsz csak gyakorikerdesek.hu - ra, akkor is rengeteg kérdés van: Milyen nevet adjak a bandámnak? ... Melyik az a rockszám amely ... .... Melyik jobb együttes? ... stbb. És naponta vannak ilyen kérdések. És van köztük sok tizenéves is :P .
Egyébként nincs igazad. Imádom a rockot, és csak azt hallgatok de sosem vallottam magam rockernek, szóval nem igaz az a kijelentésed hogy "nem ertem a "rockereket",akik rockot hallgatnak es ettol mar rockerek xD".
Bár szerintem nyugodtan vallhatja magát bárki rockernek, aki azt hallgat, és annak érzi magát! Mégha talpig rózsaszínben jár, akkor is ha annak érzi magát akkor vallja csak nyugodtan. Én csak azért nem vallom magam annak, mert nyomoréknak érzem magam ahhoz, hogy rocker legyek. Egyszerűen a rockerség egy olyan nagy dolognak számít nekem, amire én nem vagyok méltó. :D
És tévedsz! Nem csak a rock hallgatók érzik magukat felsőbb rendűnek. Mindenkinek, akinek stílusa van, az meg van győződve arról, hogy az övé a jobb! :P . ez így van rendjén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!