Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zeneket toltsek le a...

Milyen zeneket toltsek le a holnapi uuuutra? 14L

Figyelt kérdés
Busszal fogok utazni 3 orat egyedul es unatkozom majd varhatolag. Mindjatok zeneket !! Mindenevoo vagyok zene teren:)

2013. jún. 16. 22:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Az első albumrol csak a going to pasalacqua-t , meg a paper lanterns-t hallgattam meg, de csak azok az elvezhetoek szerintem. A kerplunk jó, de ha egybe hallgatod végig, elverzik a füled, olyan ratyi a hangzása. Pont illik az akkori kiadójuk mottójához: "gyors, olcsó és ratyin hangzik" :D
2013. júl. 4. 00:43
 22/43 anonim ***** válasza:

igen, azt én is észrevettem, hogy nagyon recseg. Arról az albumról a going to pasalacqua-t én is ismerem. A zene tetszik, de nagyon rossz a minõség. Sejtettem hogy az album többi zenéje is ilyen. Talán ezért nem vettem rá magam hogy letöltsem :)

És akkor a Kerplunkal is ez a helyzet? :(

2013. júl. 4. 09:26
 23/43 anonim ***** válasza:
Az kicsit elvezhetobb szerintem.
2013. júl. 4. 14:07
 24/43 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos most sem tudom megérteni, hogy mi bajotok van a dubsteppel.Egyáltalán nem értetek hozzá, azt hiszitek az csak két gombnyomás a gépen és kész.Régen rockot hallgattam, de természetesen nem a régi Guns'n'Roses számokat, hanem Linkin Parkot, Kornt, meg a mostani bandákat,de meghallottam a Skrillex- first of the yeart-t, az volt az első dubstep amit hallottam, megszerettem, mert egyszerűen én a jövőt szeretem, nekem ilyen a felfogásom, nem a régi rock számokat.Amúgy meg nem mondjátok már, hogy az ők zenéjük halhatatlan.Ezek az emberek halál elött állnak, a mostani generáció kb. 10%-a hallgat ilyen régi rockot, az a generáció, aki ezen nőtt fel, egyszer, hamarosan meghal, kb. 10-20 év múlva alig lesz ember, aki ilyeneket hallgat.Elismerem a rockot,mert tényleg zsenik voltak, legendák, de ott van, hogy legendák, emlékük fenn marad, de itt az idő tovább lépni, a jövő felé, és elismerni a jelenkor zenészeit, megérteni azt a zenét, hogyan csinálták.Már több, mint 2 éve próbálok normális dubstepet csinálni, de még nem jártam sikerrel,mert nagyon nehéz, nagyon profi kell, hogy légy.Minden zene készítéshez kell, hogy legyen benned egy kis zsenialitás, mivel a rockban is, bárki megtud tanulni gitározni, dobolni, de egy normális dallamot kitalálni, csak kevesen.
2013. júl. 6. 22:55
 25/43 anonim ***** válasza:
46%
talan meg csak annyit, hogy mindenkinek meg van a sajat zeneizlese,nem ertem a "rockereket",akik rockot hallgatnak es ettol mar rockerek xD,hogy miert nem tetszik,ha valaki a jelen zenejet hallgatja.pl. azt mondjatok, hogy a mai tuc tuc zene, es tenyleg nagyon sok tuc tuc zene, de nem mindegyik.De en, mint jelenlegi dubstep hallgato, es volt rock hallgato, azt mondom, a kemenyebb rockok es foleg a magyar rock, mindig, de mindig ugyanarra a temara vannak irva,mindig csak harc, ver, haboru stb.Miert nem lehet egy bekeszereto tarsadalomban elni, ahol mindenki meghallgatja a tarsa zenejet, es elismeri azt,ha nem is tetszik neki?Mar en sem hallgatok altalaban rockot, de neha igen,kedvtol fugg, neha regi rockot is hallgatok, es elgondolkodok, miert erzi magat felsobbrendunek egy rock hallgato?
2013. júl. 6. 23:07
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
elnezest a hosszu szovegert csak ezt mar nem tudtam magamban tartani,remelem megertettetek engem,amugy meg szerintem olyan zenet hallgass uton amilyet akarsz, 14 eves vagy, kell, hogy legyen egy szemelyiseged,a zene, a szemelyisegtol fugg.En ajanlani csak dubstepet tudok, de mar elottem hallhattal parat.
2013. júl. 6. 23:10
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocsi, de utálom a dupsteppet. Nem tetszik és kész. Ha neked tetszik, és az okoz örömet akkor hallgasd csak nyugodtan. Sosem tiltotta meg senki.

És mi az hogy a társadalom 10%-a hallgat rockot ? :D . Szerintem azért többen. És szerintem igenis hallhatatlanok a régi rocklegendák zenéi. 15 éves vagyok, én is megtaláltam az interneten, megtetszett és csak őket tudom hallgatni. Szóval nem csak azok hallgatják akik ezen nőttek fel. A barátaim nagy része szintén szereti a Guns N' Roses-t. A barátnőm tesója 17, de neki kedvence a Guns N' Roses. Szóval 10-20 év múlva is lesznek olyanok akik a régi rock számokat hallgatják. Örökké lesz rock, és lesz is ne aggódj sok Iron Maiden, Alice Cooper, Guns' N Roses, Bon Jovi, Jimi Hendrix ... stb ... rajongó! Ezt ne feledd.

Ha fellépsz csak gyakorikerdesek.hu - ra, akkor is rengeteg kérdés van: Milyen nevet adjak a bandámnak? ... Melyik az a rockszám amely ... .... Melyik jobb együttes? ... stbb. És naponta vannak ilyen kérdések. És van köztük sok tizenéves is :P .

Egyébként nincs igazad. Imádom a rockot, és csak azt hallgatok de sosem vallottam magam rockernek, szóval nem igaz az a kijelentésed hogy "nem ertem a "rockereket",akik rockot hallgatnak es ettol mar rockerek xD".

Bár szerintem nyugodtan vallhatja magát bárki rockernek, aki azt hallgat, és annak érzi magát! Mégha talpig rózsaszínben jár, akkor is ha annak érzi magát akkor vallja csak nyugodtan. Én csak azért nem vallom magam annak, mert nyomoréknak érzem magam ahhoz, hogy rocker legyek. Egyszerűen a rockerség egy olyan nagy dolognak számít nekem, amire én nem vagyok méltó. :D

És tévedsz! Nem csak a rock hallgatók érzik magukat felsőbb rendűnek. Mindenkinek, akinek stílusa van, az meg van győződve arról, hogy az övé a jobb! :P . ez így van rendjén :)

2013. júl. 9. 09:39
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, egyetértek veled, teljes mértékben! Én nem ítélkezek zenei stílus terén, csak azokat az embereket utálom, akiknek nincs saját stílusuk, csak mindig a legújabb, legtrendibb számokat hallgatják, mer az menő. Én a GD-t szeretem, te a dupstepet, ez van, én sem tudlak meggyőzni, hogy az én zenémet hallgasd, de te sem, hogy én a tiedet :D és nem vallom magam rockernek, bár rockot(is) hallgatok. Elég naív vagy, hogy így beskatulyázol mindenkit, aki szereti az ilyen zenét! A 10 % enyhe túlzás, legalább 40-45% hallgat ilyen zenét, mégha nem is ez a kedvence. Meg attól, hogy valami régi, még nem jelenti azt, hogy nem jó. És sokan hallgatták, hallgatják, hallgatni fogják a rockot, ahogy a dupstepet is, mert a zene kortalan. ( lásd Beethoven, stb.) na mindegy, hallgass, amit akarsz, de állj le a beszólogatással!
2013. júl. 9. 10:20
 29/43 anonim ***** válasza:
Természetesen elismerem a régi rock bandákat, és tisztelek mindenkit, akinek van stílusa.Az én stílusom egy részét a dubstep foglalja el, mivel én is próbálok dubstepet csinálni.Vannak osztálytársaim, akik szintén rock rajongók, de elismerik a dubstepet is, és ha úgy van, meg is hallgatják,de van még egy osztálytársam,aki nagy rock haéégató, szintén nem szereti a dubstepet,de el sem ismeri azt.Az utóbbi embereket tudom gyűlölni, mert nem látják a fától az erdőt, nem tudnak tovább haladni,csak az ők saját megrögzűlt elképzelésük szerint.Elismerem a rock sokkal régibb, mint a dubstep,de amiért valaki imádja a rockot, attól még nyugodtan elismerheti a dubstepet is.
2013. júl. 10. 18:05
 30/43 anonim ***** válasza:
28-as, semmi jogod nincs korlátozni a véleményem kifejtését,ez az én véleményem, az én elveim, és mindig is kifogok állni mellettük,és kifogom mondani őket.
2013. júl. 10. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!