Milyen zeneket toltsek le a holnapi uuuutra? 14L
Utolsó!! Én is gyerek vagyok, de azokat hallgatom, amit a 2. ; 3. írt. És még a Green Day-t is szeretem.
Szóval a gyerekek nem hallgatnak manapság normális zenét? Ne általánosíts :P
Én 16/F vagyok,és sosem hallgatok tuc-tuc sz@rt,falnak bírnék futni tőle,meg az összes mai okádéktól!
Ne általánosíts! :D
Én Green Day-t,Linkin Park-ot,Guns 'n' Roses-t,Within Temptation-t,Sabaton-t,DragonForce-t,Nirvana-t hallgatok! :))
11-es és 13-as, én is detto nagyjából ezeket hallgatom, nem érdekel, hogy mi a divat, én ezt szeretem, akinek nem tetszik az bekaphatja!
Na de, hogy a kérdésre válaszoljak:
Green Day: american idiot, 21st century breakdown c. Album összes száma, when is come around, basket case, Longview, chump, burnout, paper lanterns, new generation, 2000 light years away, who wrote holden caulfield?, going to pasalacqa, x-kid, stray heart, stop when the red lights flash, wow thats loud, amy, amanda, little boy named train, walk away, 99 revolutions, oh love, nuclear family, stay the night, sweet 16, angel blue, és még vagy 500 szám csak tőlük ( kedvenceim)
KISS: sonic boom összes száma, black diamond, shout it out loud, lick it up, deuce, eat your heart out, hate, rain, i love it loud, the devil is me, rock and roll all night, doctor love
Keane: strangeland c. Album összes száma, can't stop now( ezt mindenképpen, ez egy frenetikus szám), my shadow, somewhere only we know, clear skies, perfect simmetry, spiralling, love is the end, lovers are losing, nothing in my way, hamburg song, broken toy, the frog prince, bedshaped, we might as well be strangers, és még sok más.
Tudnék még órákig írni, de szerintem ennyi jó zene egy életre elég :D
14-es! .11 vagyok :P
Jó zenéd van, tartsd meg a vagány ízlésed ;) . szerintem bírlak a zenéid alapján.
amúgy te a green daynek csak az újabb zenéit szerered? :O . furcsa, mert nekem az american idiot elottiek a kedvenceim :D
értem :)
Tudom, hogy ciki de még a Kerplunk-ot nem ismerem :)) pedig akkora fannak tartom magam :D. a green day összes albuma meg van kivéve a Kerplunkot és a 1,039/Smoothed Out Slappy Hours-t. :D ismerek róluk pár számot de mindig elfelejtem letölteni. Pedig biztos csak jó számok lehetnek benne ha a 90' évekbôl származnak. Most telefonról vagyok de holnap tényleg muszáj letöltsem :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!