Mi a véleményetek az amatőr rap számomról?
http://www.youtube.com/watch?v=5YYsH4BngtY&feature=youtu.be
Nem első próbálkozásom, de nem rég óta csinálom. A szöveget magam írtam, az aláfestést netről szedtem, és megvágtam.
Véleményetek érdekelne akár a szöveggel kapcsolatban, akár az előadásmóddal kapcsolatban. (A mikrofonom az béna, de nincs pénzem jobbra.)
A raphez viszonylag jó hangod van, de az előadás még nagyon kezdetleges, ráfér a gyakorlás.
A szöveg nem rossz, rímel és értelmes, de iszonyúan sablonos a témaválasztás és a szóhasználat is.
A szöveg legyen egyedi, játékos, neadjisten költői.
Az alap szerintem borzasztó, tuti találtál volna jobbat is. De ha van ismerősöd, aki kicsit is ért hozzá, kérd meg hogy dobjon össze valamit a szöveged alá. Ezerszer hitelesebb lenne, amit csinálsz.
Kiket hallgatsz az itthoniak közül?
Kik inspirálnak?
Összességében vállalható a dolog, de van hova fejlődni.
Hajrá!
Köszönöm kritikádat :)
Az alap nekem bejött, másoknak is, szóval ez gondolom egyéni vélemény mindenkinél :D
A téma valóban lehet, hogy már el van koptatva, annyiszor használták, de azért akartam én is erről véleményt kifejteni. A rímeket igyekszem minél jobban alkalmazni, de hát nem mindig sikerül :D
Kit hallgatok itthoniak közül? Nos, párat mondok: Deniz, FankaDeli, Tibbah némely száma (amiknek van értelme). Ezeket az üzenet miatt.
És van még egy, Mikee Mykanic, akit azért, mert
hatalmas szövegei vannak, és trükkös rímei :D
Köszi, igyekszem!
Néhol elvisz az ütem. Az aláfestés nekem boldogabb mint amiről te szövegelsz szóval ez így nem nagyon függ össze.
A hangod csodálatos lenne a raphez, csak figyelj rá és fejleszd. A refrénben a hangod itt ott elcsúszik és az kicsit bántja a fülemet. Igazából jó úton haladsz, a soraid rímelnek, értelmesek, real dologról írtál stb. Egyszóval jó lesz ez csak gondosabban válassz alá zenét, többet játssz a rímekkel, legyen benne valami csavar és FEJLESZD a hangod mert tehetséges vagy!
Köszönöm szépen! :)
És igyekszem.
Kösz az építő véleményt :D
Volt már egy pár számom, volt, ami nagyon rossz lett, volt ami jobb, volt, ami egész jó, de az biztos, hogy eddig ez lett a legjobb. :D
Rendben, ha majd felrakom a következőt (ami nem lesz sokár, mert kész van csak fel kell tölteni), akkor majd linkelem neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!