Amatőr zenekaroknak milyen lemezkiadót javasolnátok?
Hú, ez engem is érdekelne. Egyébiránt milyen műfajú zenét játszotok?
Bocs, hogy nem válaszoltam a kérdésre.
nem gond. közben érdeklődtem pár embertől meg olvasgattam pár cikket is, és az a lényeg, hogy felesleges. jobb ha sokszorosítjuk mi magunk, vagy egy cég által. a kiadást így mi magunk intézzük. a mai zenei piac köztudottan halott és nem éri meg egy kiadónak 4-5 ezer forint eladni egy cd-t, sem pedig a mai magyar embernek megvenni ugyanennyiért. egyébként meg úgy működik elvileg, hogy a kiadónak nem kell nekünk érte fizetni, de hát ezt nem nagyon tudom elhinni. be kell nekik küldeni az anyagot. tehát mi végül e közül a 2 választás közül döntünk majd: 1) saját magunk sokszorosítjuk: írtunk az artisjusnak, a lemezborító már készül, nyomdában lesz kinyomtatva, a cd-ket pedig mi magunk írjuk és nyomtatható felületű cd-re kerül fel az anyag. 2)egy sokszorosító cég által, már nézelődöm utána, ezt a linket találtam, facebook amúgy is hirdeti :D adathordozok hu / zenei-cd-kiadasa (bocsi a linkért)
egyébként a mi zenénk eléggé egyedi: pop-rock vagy pop-punk elemek vannak benne. de nem mondható csak punk-nak vagy csak rock-nak.
ezek szerint te is zenélsz. te milyen zenekarban és mit játszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!