A fiú akibe szerelmes vagyok összejött valakivel. Küldenétek ehhez a hangulathoz zenéket?
Edda Művek-Egy álom elég
Edda - Könnyek az esőben
Edda Művek-A játék véget ér
Edda Művek-A mese
Edda Művek-Régóta vártam
Edda Művek-Ha jön a magány
Edda Művek-Ez más
Edda Művek-Elmondom majd
Edda Művek-Szeretnék hozzád visszatalálni
Edda Művek-Ha eltűntél
Edda Művek-Elérlek egyszer
Edda Művek-Bátran megtenni
Edda Művek-Elveszett illúziók
Adele válasza tökéletes a te szituációdhoz. Találni fogsz jobbat !
:)
Zenét nem küldenék, de pár szót igen, ha nem haragszol. :)
Fogalmam sincs hány éves vagy, mióta vagy belé szerelmes, de ne mondj le róla! Elmesélem az én helyzetemet. Van egy lány több mint egy éve ismerem. Kavartunk már, de járni nem jártunk. Mind a ketten voltunk már egymásba szerelmesek, de egyikünk se kezdeményezett, hülye voltam. Talán jobb is, hogy akkor még nem jöttünk össze. Nagyon jó viszonyt ápolunk még most is, annak ellenére, hogy neki fél éve van barátja, de hiszem, tudom, hogy ha nem lenne képes lenne "velem járni" vagy talán már most is akar, csak "nem teheti meg".
Valójában remélem adott egy kis erőt neked ez az katyvasz. Ne legyél le törve, ha Ő el is menne millió másik srác van még. De ha kitartó vagy és úgy érzed Ő az igazi... várj és ne mondj le róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!