Aki szereti a Black Veil Brides bandát, az miért szereti őket? És mit gondoltok róluk? Az énekesnek szerintetek milyen hangja van?
Na, hát elég régi a kérdés de én sem maradok ki azért a "válaszadásból", ha egyáltalán valaki olvassa még ;D Először is meggyőződésem, hogy a negatívat válaszolók fele (megmerném kockáztatni háromnegyede sem!) tud angolul, vagy ha tud is nem bírja felfogni a dalszövegek értelmét/mondanivalóját. Jaj, az ilyeneket csak sajnálni tudom, őszintén. :) Persze mindenki azt a műfajt hallgatja amit szeret -ez természetes. DE! Ha engem megkérdeznek, hogy mi a véleményem xy bandáról akkor nem hordom le rögtön csak mert nem tetszik vagy éppen KÜLÖNBÖZŐEK más bandától...khm..^^" Ezt csak azért mondtam mert néhány előttem szóló valószínűleg *gyorsan a keresőbe Black Veil Brides, nicsak egy kép róluk* és máris "rohadt emósak" és minden ilyesmi. Hát sajnálom, de ki kell ábrándítsalak titeket, ugyanis egyáltalán nem emósak és semmi ilyesmi ;) Látszik nagyon okos gyerekek vagytok, ha már valaki feketét hord biztosan emós, igaz? :) Nagyon szép, mondhatom. ^^ Ezért is itt egy nagyon idevaló kis "idézetecske" Andy-től a BVB énekesétől mert pár embert a smink is buzdít arra, hogy melegnek hívja őket : (a kedvetekért magyarra fordítva :D ) "Csak azért mert sminket viselünk még nem jelenti azt, hogy nem tudjuk felrúgni a seggedet."
...Magától értetődő.
~Semmi köze a rock-hoz? Ember, hol élsz? o.O Jaj, ne haragudj, én tévedtem, a One Direction és az ilyesféle bandák viszonylag sokkal de sokkal jobbak és tanulhatsz a szövegeikből, tényleg ne haragudj, én vagyok a hülye ;)
És hogy válaszoljak is a kérdésre; hogy miért is szeretem őket...azért...mert nagyon sok embernek erőt adtak, megváltoztatták az életüket /és jó értelemben/ és igen, ahogyan az egyik daluk címe "Saviour" azaz "Megmentő" úgy ők is azok...Megmentők~ :) Ódákat tudnék zengeni, hogy milyen ez a banda és minden szavamban tisztelet tükröződne. De azt inkább meghagyom Nektek, hogy Ti magatoktól ismerjétek őket meg, egyet garantálok, aki egyszer BVB Army lesz az örökké az marad :) És igen, a rajongóikat Army-nak szokták nevezni, magyarul "Hadsereg" szóval rettegjetek :'D
Volt még itt egy komment "A fikázók megcsókolhatják Andy lábnyomának az árnyékát." -well said! (y) :D
Egy előttem szóló szerint "ki**szott csúnyák,férfiatlanok és gázak.nincs jó hangja,kis emo homokos " Ha hallott már valaki jó hangot...:/ Ritka az ilyen hang, csak megemlítem...;)
Meggyőződésed, hogy homokosak? ;) Gratu akkor :3
És, hogy már a banda-rajongó viszonyról is szóljak párat; nagyon ritka, hogy bandák így "foglalkoznak" a rajongóikkal, és ez igazán tiszteletre méltó...:)
~És még az utálóknak még egyszer, hogy a "felfogás" és a "megértés" az ami hiányzik itt.
Felfogni azt, hogy mit énekelnek, és a megértés, hogy miért. Ezért titeket sajnállak a legjobban...:)
Kimaradtok ebből.
U.i: Azért megnéznélek Titeket, biztos vagyok benne, hogy Andy előtt már nem lennétek ilyen
nagy legények. Ha kell ő is kedves veletek. Nem, nem abban az értelemben. ;D Olyan értelemben amilyenben megérdemlitek, hogy kedves legyen veletek...:3
Csak egy videó, hogy ha egyszer mégis lehetőségetek lesz rá, hogy a szemébe mondjátok, csak nyugodtan hívjátok ahogyan csak szeretnétek, "emós, b*zi," és minden ilyesmi. De, kb. valami ilyesmire számítsatok, ha tényleg tervbe vesztek egy Andy-látogatást ( ha tényleg nem tudtok angolul ( :'D ) akkor bocsesz, de mégis lehet, hogy jobb, hogy tényleg nem tudtok ) :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!