Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Mikee Mykanic-rö...

Mit gondoltok Mikee Mykanic-röl és a zenéjéröl?

Figyelt kérdés
Nem régen ismertem meg a Killakikittel közös számukból, és a Vijjumináti album trackjei zeneileg is, de még inkább a szövegvilágukkal nagyon megfogtak. Ti mit gondoltok róla? Illetve aki régebb óta ismeri írhatna róla bövebben, amit csak tudni lehet róla. (:

2013. jún. 3. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas figura, én nagyon csípem nagyon egyedi és újat hozott a rapbe, mikor először hallottam akkor a hangja nem jött be és e miatt könnyen túl is léptem volna rajta ha nem lenne olyan b*szott jó szövege, amit ő müvel ezzel a nyelvvel az kiemelkedő... ahogy szinte egy szójátékká alakít minden egyes mondatot, közmondást, vagy akármit az páratlan és e mellett még humoros is amihez nagyon megy a hangja és egy pillanatra se akarod komolyan venni csak azt veszed észre hogy igen ez az ember feldobta a kedvem. Rajta kívül cask Akkezdet Phiaitól megszokott az ilyen szövegalkotás és tényleg senki más még csak hasonlót se alkot, Saiidnak az egyik kedvence ahogy nyilatkozta.

Összességében én nagyon csípem

2013. jún. 7. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:

egyetértek az előzővel :) de én még azt is hozzátenném hogy emberileg is nagyon ottvan mert nekem volt már szerencsém többször is beszélgetni vele meg miegymás.:))

egyáltalán nem nézi le az embereket, példamutató :)

2013. szept. 16. 11:07
 3/4 anonim válasza:
azon kívül hogy amennyi füvet ez fellegel egy nap annyibol egy álaltkertnyi koalát fent lehetne tartani...amugy nagyon faszán tolja,jó zenéi vannak
2014. jan. 15. 16:21
 4/4 anonim válasza:
Imádom! :D
2014. febr. 9. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!