Aki szereti a Black Veil Brides bandát, az miért szereti őket? És mit gondoltok róluk? Az énekesnek szerintetek milyen hangja van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 11. 15:48
11/21 anonim válasza:
Imádom őket, bár én inkább régebbi számaikat szeretem (pl.: Rebel Love Song, Knives and Pens, Fallen Angels stb.)
12/21 anonim válasza:
Szeretem a zenéiket. Sokat nem ismerek, de szerintem nagyon jók. És a gitáros eszméletlen.
Az első zene, amit letöltöttem tőlük, az a The Legacy volt. A videót még nem láttam, csak a zenét halgattam. Sosem gondoltam volna hogy olyan furán néznek ki. Elsőre én is azt hittem, hogy emok. Bocsi :D .
Hát nem nagyon ismerem őket, csak a zenéiket, de azok nagyon tetszenek. És az In the end videóklippben az énekes is férfiasabbnak néz ki :)
13/21 anonim válasza:
A fikázók megcsókolhatják Andy lábnyomának az árnyékát.
14/21 anonim válasza:
"dark rockerek"
Komolyan... szégyenlitek, hogy mit hallgattok és inkább kitaláltok rá egy jelzőt, hogy "dark rock"?
post-hardcore, emo zenekar.Én sem szeretem, mert szerintem overrated zenekar és unalmas, hogy mindenhol csöpög a nyáluk a csajoknak érte. Bár inkább ez, mint dzsásztin bíbör.
15/21 anonim válasza:
Aki meg ideírja, hogy "ez egy homokos szar zenekar, METAL MINDÖRÖKKÉ \m/" az is buta. Gondolom ismeri a slipknotot, meg a tankcsapdát és ő már keménylegény, mert van ideje ideírni, hogy ő mennyire metal arc. jajj-jajj.
16/21 anonim válasza:
Viszont szánalmas, hogy az énekes azt állította a sminkjükre, hogy ők corpse-paint-et használnak, holott azt a black metalban szokás. És ez a zenekar a black metaltól kib*szott távol van.
17/21 anonim válasza:
Egyszerűen szeretem őket, és nem értem azokat akik a külsejük alapján ítélik meg őket, mert szerintem semmit nem ártottak nekik, példát vehetnének róluk! Emo, és akkor mi van? O.o Ez a szó nem feltétlenül pejoratív!!! És Andy-nek valami eszméletlen hangja van, sokkal érettebb a hangja a koránál szerintem.
18/21 anonim válasza:
Nem a külsejükről itélem el őket, hanem onnan, hogy tapló, bunkó f_sznak tűnnek az interjúkban és herótom van tőlük. Andy-n kivül. Bár a zenekarról is az a véleményem, hogy Slipknot szinten túl van értékelve, túl népszerű ahhoz képest, amit produkál...
19/21 anonim válasza:
Abszolút nem taplók és bunkók. Qrva kedvesek a rajongóikkal.
20/21 anonim válasza:
Szerintem a legjobb banda a világon,nagyon jók a zenéik,Andynek meg valami fantasztikus hangja van,egyszerűen imádom,a zenéjüket is és a stílust is amit képviselnek!! BVB Army forever :3 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!