Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Aki szereti a Black Veil...

Aki szereti a Black Veil Brides bandát, az miért szereti őket? És mit gondoltok róluk? Az énekesnek szerintetek milyen hangja van?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Imádom őket, bár én inkább régebbi számaikat szeretem (pl.: Rebel Love Song, Knives and Pens, Fallen Angels stb.)
2013. júl. 5. 00:53
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Szeretem a zenéiket. Sokat nem ismerek, de szerintem nagyon jók. És a gitáros eszméletlen.

Az első zene, amit letöltöttem tőlük, az a The Legacy volt. A videót még nem láttam, csak a zenét halgattam. Sosem gondoltam volna hogy olyan furán néznek ki. Elsőre én is azt hittem, hogy emok. Bocsi :D .

Hát nem nagyon ismerem őket, csak a zenéiket, de azok nagyon tetszenek. És az In the end videóklippben az énekes is férfiasabbnak néz ki :)

2013. júl. 10. 21:11
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
A fikázók megcsókolhatják Andy lábnyomának az árnyékát.
2013. júl. 20. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:
14%

"dark rockerek"

Komolyan... szégyenlitek, hogy mit hallgattok és inkább kitaláltok rá egy jelzőt, hogy "dark rock"?

post-hardcore, emo zenekar.Én sem szeretem, mert szerintem overrated zenekar és unalmas, hogy mindenhol csöpög a nyáluk a csajoknak érte. Bár inkább ez, mint dzsásztin bíbör.

2013. júl. 24. 06:13
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Aki meg ideírja, hogy "ez egy homokos szar zenekar, METAL MINDÖRÖKKÉ \m/" az is buta. Gondolom ismeri a slipknotot, meg a tankcsapdát és ő már keménylegény, mert van ideje ideírni, hogy ő mennyire metal arc. jajj-jajj.
2013. júl. 24. 06:15
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
Viszont szánalmas, hogy az énekes azt állította a sminkjükre, hogy ők corpse-paint-et használnak, holott azt a black metalban szokás. És ez a zenekar a black metaltól kib*szott távol van.
2013. júl. 24. 06:18
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen szeretem őket, és nem értem azokat akik a külsejük alapján ítélik meg őket, mert szerintem semmit nem ártottak nekik, példát vehetnének róluk! Emo, és akkor mi van? O.o Ez a szó nem feltétlenül pejoratív!!! És Andy-nek valami eszméletlen hangja van, sokkal érettebb a hangja a koránál szerintem.
2013. nov. 10. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:
22%
Nem a külsejükről itélem el őket, hanem onnan, hogy tapló, bunkó f_sznak tűnnek az interjúkban és herótom van tőlük. Andy-n kivül. Bár a zenekarról is az a véleményem, hogy Slipknot szinten túl van értékelve, túl népszerű ahhoz képest, amit produkál...
2013. dec. 10. 00:29
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem taplók és bunkók. Qrva kedvesek a rajongóikkal.
2013. dec. 10. 23:06
 20/21 anonim válasza:
100%
Szerintem a legjobb banda a világon,nagyon jók a zenéik,Andynek meg valami fantasztikus hangja van,egyszerűen imádom,a zenéjüket is és a stílust is amit képviselnek!! BVB Army forever :3 <3
2014. szept. 12. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!