Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Miért gitároztok?

Gitárosok! Miért gitároztok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 10. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha leülsz egy székre,kezedbe fogsz egy gitárt,elkezdesz játszani egy dalt,ami jól megy,és érzed hogy igen,ezt eltudom játszani,nem érdekel mások véleménye,én ezt szeretem csinálni.
2013. jún. 11. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Ne törd ezen a fejed, hanem játsz, mikor van kedved, és ha vinni akarod vele valamire, gyakorolj akkor is, ha nincs.

Én 47 leszek, 14 éves korom óta csinálom, volt, hogy évekig alig vettem a kezembe, aztán fél év alatt csináltam egy lemezni új számot (persze nem profi).

Erősen hullámzik. Azzal már megbékéltem, hogy sose leszek igazán elismert vagy jó gitáros, de időnként nagyon tudom élvezni, mikor játszom, és vannak jó pillanatok, amelyeknél nem érezhet, hogy csak egy rendszertelen hobbigitáros vagyol.

Ennyi nekem már elég, sokat ad így is.

Középiskolás-főiskolás éveim alatt több bandában is játszottam, értünk el országos sikereket is akkoriban, nagyon élveztem, de a legjobb mégis az együtt zenélés volt, akárhol, akármikor.

2013. jún. 11. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert imádok gitározni és ez már 6 éves korom óta így van, aztán egyszer 2. ban mielőtt mentem volna zenesuliba hallottm Santanatól az into the night című számot és arra gondoltam, hogy ezt tudnom kell. Most 6. osan már nem gitározok, de el fogok kezdeni egy Squier Bullet Stratocasteren játszani :D . Emlékszek 6-7 évesen papír- fa gitárokat csináltam damilhúrral :D aztán a zenesuliba utáltam járni a 2.-3. évben, mert ott classikus darabokat kellett játszani, nem tudok kiteljesedni. Egy szó mint száz: Azért mert a zene az jó
2013. jún. 18. 07:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azért gitározok, mert szeretem. Hamarosan meg fogom venni életem első elektromos gitárját.
2014. ápr. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!