Szerintetek jó a Pénzes-féle gitáriskola?
Figyelt kérdés
Érdemes nála tanulni gitározni? A honlapján ( [link] szépen összeszedett anyag van, első ránézésre jónak tűnik. Van valakinek tapasztalata?2013. jún. 5. 21:58
1/15 anonim válasza:
Az elmélet valóban össze van szedve az oldalán, de a gitározástól nagyon messze van a csávó, úgyhogy hozzá járni vagy a videóit komolyan venni nem szabad.
2/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
És mit csinál rosszul pl.?
Tudsz ajánlani akkor valakit?
2013. jún. 5. 22:14
3/15 anonim válasza:
Kb az összes technikája borzasztó, pontatlan is és még az elméletet sem alkalmazza amivel tele van a honlapja.
4/15 anonim válasza:
tényleg hülyeségeket csinál, meghallgattam én is, nagyon nem fogott meg a gitározása :D de egy pozitívumot mondanék, mert kérdezted hogy akkor mit ajánlunk,
még mindig jobb mint a gitáregyetem.hu :D neki egyetlen értelmes gondolata nem volt még, és ott tényleg egyenlő a tudás nullával.
ez a pénzes gitáriskola jó lesz akkor, ha már lesz egy jó alapod, és ki tudod szűrni hogy mi a hülyeség, és mi nem, illetve ha már magadtól észreveszed hogy miket csinál rosszul, akkor lehet egy kicsit érdekes, de ne alapozz erre :D
5/15 anonim válasza:
Én a tükörkép-módszer miatt nem szeretem. Olyan ábrákhoz vagyok szokva, ahol azt látom, amit a gitáron,ha játék közben lenézek. Vagyis az én jegyzeteimben a vastag E húr van alul, a vékony pedig felül. Ez a tükörkép-módszer teljesen összezavar.
6/15 anonim válasza:
Na,meghallgattam, hogy hogyan játszik. Hát mit mondjak... ez a fickó egy robot, semmi érzelem nincs a játékában.
7/15 A kérdező kommentje:
Hát azt hiszem meggyőztetek.
Maradok "elméleti" oldalról a honlapjánál, a gyakorlatot meg összekaparom máshonnan.
Köszi!
2013. jún. 6. 20:03
8/15 anonim válasza:
A 7 fő alap skálát megtanultam és mit mondjak,HÁROM NAPIG TARTOTT.Minden egoizmus nélkül:jó gitáros vagyok meg minden de ez a megfordított baromság meg ahogy villognak a pöttyök egyszerűen gyötrelmes így bármit is tanulni.Volt,hogy vagy kétszer kellett újra tanulnom az egész skálát mert rosszul néztem.Többi gyakorlathoz nem volt sem időm sem kedvem kisilabizálni,hogy hogy is van az az ábra.
9/15 Waff válasza:
Az elmélet része jó....csak ne nézd az ábrákat(gitár-nyak ábra) mert tényleg összezavar azzal a tükrös megoldással.És sok helyen túlontúl belemászik a dolgokba...egy kezdőnek főleg hajmeresztő....De ha van energiád kiszelektálni a lényeget akkor vágj neki...De mellette nézegess más oktató oldalakat,videókat... :) üdv :)
10/15 anonim válasza:
Penzes engem nem gyozott meg. Hallgattam par demonstracios videojat es nem tetszik a jateka. Szalamizasnak tunik nekem. gitáregyetem.hu :D :D Muhaha. Az a csajozast is oktato srac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!