Van olyan aki csak a Muszty-Dobay féle gitáriskola alapján tanult meg gitározni?
aha, én. Mármint hogy. Meg lehet belőle tanulni gitározni, ebből tanultam meg az alapokat. TAB használat, akkordok, stb. Pár hónapig tanultam így, aztán elmentem tanárhoz, de nem kezdtünk el másból játszani, hanem a gitársulit fejeztük be. Csak vettünk mellette ezt-azt(kromatikus skála, ujjgyakorlatok, más akusztikus számok), mert a gitársuli már nem volt elég nagy kihívás. Igazából ha eljutottál a 30%-áig, onnan már elég könnyen átrágod magad.
Aztán amikor ezzel végeztünk, elkezdtünk egy "számlistát" feldolgozni, amit ő állított össze. De azt már elektronikus gitárral(kb 1-1,5 év után). Ha gondolod elküldhetem majd a számokat, csak írj egy privit ha érdekel.
Aztán sajnos a vizsgák miatt abbahagytam a gitárórákat, és nem is jártam utána se. De nem hagytam abba, hanem letöltöttem a Guitar Pro nevű progit, majd ahhoz kottákat a netről, és innentől így fojtattam az önképzésemet:)
meggyőztetek =)
főleg az utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!