Nektek ki az az előadó, akinek minden számát szeretitek?
Nekem 2 ilyenem is van, mindkettő énekesnő. Az egyik Kesha, őt már régóta szeretem, szinte az összes dalát ismerem, és most volt ez a stílusváltása, és nem hittem volna, de az új számai is tetszenek, imádom a hangját
A másik pedig Taylor Swift, annyira tetszenek a számai, főleg az új albumáról, sírni tudnék néhány dalától.
Alfonzína
Szomorú,hogy ezekből valószínűleg szinte semmit sem ismernek a mai tinik.
Nekem amúgy Patrick Stump.
Nagyba csak rockot hallgatok,de amikor szolóba kezdett,akkor is hallgattam,pedig egyáltalán nem volt stílusom az új munkája.
Nekem Slash(a Slash és az Apocalyptic Love album,szóval a mondhatni szóló karrierje),Pink,Him.
5-ös:Freddie Mercury tényleg jó,én is szeretem.
15/L
Az igaz, hogy van néhány szám, amik nem váltanak ki olyan erős érzelmeket.
Remélem nem néztek hülyének az én kedvenceim miatt. :/ Tudom, hogy akiket ti felsoroltatok, nagyobb embereknek tartjátok, mert többet letettek az asztalra, mint pl. Kesha. Én akkor lettem lettem nagy rajongója, amikor Mo.-ra jött. A legtöbb ember a magamutogató bohócot látja benne, pedig neki is van sok dala, amiknek tartalmuk is van, persze nem ezek lesznek népszerűek, hanem amikre lehet egy jót bulizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!