Miért vannak sokan kiakadva, hogy a szerb dal nem jutott tovább az Euróvízión a döntőbe idén?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=DbAAFijZIxE
Ez az.
Szerintem szörnyű. Nevetséges, plusz még giccses is.
Mi a véleményetek?
2013. máj. 30. 20:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem is borzalmas, de biztos van akiknek tetszett...
2/5 anonim válasza:
Engem jobban zavart, hogy Svájc nem jutott a döntőbe egy olyan dallal, ami nem volt tucat, ócska, hanem aranyos és hangulatos. De már mindegy. A szerb rémes volt szerintem is.
3/5 Kini :)) válasza:
Ahhoz képest, hogy egy híres dalszerző írta, tényleg nagyon gáz :D Nekem se tetszik. Biztos azért voltak kiakadva, mert Szerbia általában tovább szokott jutni, és benne szokott lenni az első tízben.
4/5 anonim válasza:
Ki van kiakadva?
Én mondjuk szerb vagyok, de szerintem is sz*r.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó volt...az ír és a litván borzalom helyett simán döntőbe kellett volna mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!