2006-ban hogyhogy annyi sok jó zene volt? Nagyon sokan adtak ki albumot, sokan azóta nem is jöttek ki újabbal.
"ki nem tekinti jónak?"
Gondolom a közvélemény.
"De hagyjuk, nem sokat érthetsz a zenéhez."
Azok után,amiket felsoroltál én inkább csöndben maradtam volna. Lehet,hogy ő nem ért sokat a zenéhez,de Te még annyit sem és ráadásként normálisan közölni sem tudtad,hogy más a véleményed. Tudod nem csak az lehet jó,amit Te szeretsz.
utolsó, no comment. Az értékelésed mindent elmond :)
javaslom még a szavak értelmezését, próbáld meg, hátha menni fog! :)
Igen,az érékelésemből az tűnik ki,hogy abszolút haszontalan válaszokat adok... Nos bevallom,nem sokat szokott emelkedni,de ez a hozzád hasonlók miatt van,akik makacsul ragaszkodnak a saját bugyuta "érvelésükhöz" és nem tudnak elfogadni,vagy akár csak megfontolni egy másik véleményt.
Egyébként ha már itt tartunk,az is sokat elmond,hogy a marha értelmes kérdésed és a kedves kis kommented után nemigen válaszoltak. Vajon miért?
"javaslom még a szavak értelmezését, próbáld meg, hátha menni fog! :)"
Ahogy elnézem neked nem sikerült értelmezni az én válaszomat.
Megjegyzés:a hangulatjel nem nyomatékosít semmit. Sőt,inkább magadat kicsinyíted le vele,ha nem tudod mikor kell használni.
Köszöntem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!