Miért mondják sokan azt hogy Cher Lloyd és Nicki Minaj rapper?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit buta kérdés , de ez tényleg nevetséges..
Ezek az előadók egyértelműen pop stílusba tartoznak , szerintem a raphez semmi közük.
Más is így gondolja ? Vagy mégsem teljesen így van ahogy írtam ?
Köszönöm a válaszokat
2013. máj. 6. 13:12
1/10 anonim válasza:
Még soha nem hallottam hogy Cher Lloyd-ot rappernek neveznék. Nicki Minaj pedig az csak nagyon lightos.
2/10 A kérdező kommentje:
én láttam több helyen is
2013. máj. 6. 13:44
3/10 anonim válasza:
Sajnos már jó pár éve ez megy hogy aki gyorsabban énekel vagy szövegel az már rapper.
4/10 A kérdező kommentje:
na igen , de ha egy kiscsajnak feljavítják a hangját és csinálnak hozzá egy csapnivaló klipet az máris énekes ?
csak mert tehetsége egyiküknek sincs sok...
2013. máj. 6. 14:02
5/10 anonim válasza:
Ugyanazért mondják, mint amiért valaki manapság mondja, hogy Nirvana koncertre akar menni XD
buták
6/10 anonim válasza:
Hát egyik se egy MC Lyte az egyszer biztos...
7/10 anonim válasza:
Amúgy ilyet csak azok mondanak, akik nem hallottak még rapet.
8/10 Csari Marci válasza:
Nicky Minaj az rapper.:) ha eljutottál oda ahova ők akkor pofázz.
9/10 anonim válasza:
a zene alapjáratban pop, de ők ettől még rappelhetnek (hozzáteszem, nem nagyon hallottam tőlük még zenét, amit hallottam, annak tényleg reppes beütése volt)
10/10 anonim válasza:
Cher néha rappel, de ő tényleg pop előadó, és különösebben énsem értem miért mondják őt rappernek. o.O Minaj pedig régen tényleg rapper volt, mióta viszont 'híresebb' lett, azóta már szerintem egyáltalán nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!