Mennyi lenne az esélyem ha hires rapper szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Tehát gyakorlom Tupac számait nagyon sokat jól tudok elrappelni irok is csak ebben a gond hogy azt mondják jók a szövegek is meg a zene is csak ezeket hogy lehet kiadni vagy szeretném hogyha ezzel foglalkoznék mert nagyon érdekel csak nem tudom hogy milyen studioba kell menni.Segítenétek?2013. márc. 31. 22:20
1/4 anonim válasza:
Kell valamennyi alaptőke, bérelsz stúdiót, vagy megpróbálsz te otthon össze hozni egyet. Csinálsz/csináltatsz beatet. Felveszed a szövegeket, a beat alá tolod, kikevered, aztán felteszed youtubera vagy akárhova. Legalább is nagyon nagy vonalakban ennyi. Amúgy milyen témában akarsz rappelni?
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazábol a Gangsta rapp de az itt magyarországon nincs!Én meg Mc nem akarok lenni mert az már annyi van itt
2013. ápr. 1. 22:09
3/4 anonim válasza:
Na hát az egy elég kényes téma, mert ha valaki elkezd fegyverekről meg nagy pénzekről rappelni, és kiderül hogy köze nincs az egészhez, azt utána szétszedik vége. Amúgy folytathatjuk privátban is, mert én már jó pár éve benne vagyok/voltam az ilyen hipphopper dolgokba.
4/4 anonim válasza:
ez érdekelne engem is!én is gondolkoztam rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!