Még lehetek hires rapper?
Figyelt kérdés
Szóval írtam egy szöveget meg van hozzá a zene alap!Kértem egy fellépést egy bárban mult héten azóta fel is léptem vele!Azt mondták érdemes vele foglalkoznom.Nagyon érdekel a rapp.És sokan mondták hogy akár milyen jó is leszek magyarországon nem leszek jó!Ezért szerintetek ha 23-25 évesen kimennék Amerikába ott lenne esélyem?Most 17 vagyok.Nagyon sok rapper köztük Dr.Dre,2Pac is mondta hogy a rappben nem az számit hogy milyen a bőrszined hogy dobálod magad hanem az mit akarsz elmondani vele.Csak szerettem volna megkérdezni hogy mondjuk Kaliforniában mennyi esélyem lenne ezzel pénzt keresni?Ja és ha arra gondoltok hogy azt szeretném hogy a Death Row adja ki a lemezeimet ha lesz nekem elég egy kis szar kiadó is!Szerintetek?2013. márc. 31. 20:07
1/4 anonim válasza:
Vedd fel és tedd föl a youtube-ra.Ha ott nagy nézettséget elérsz (több milliósat)már akkor is kapsz elég sok pénzt és lehet hogy lemez kiadó is látja akinek megtetszik és szerződést tudsz kötni vele.
2/4 anonim válasza:
Hát,angol tudásod milyen?Ha perfekt tudsz angolul,akkor már csak a pénz akadályozna meg a költözésben.
Ha tényleg olyan jó vagy rapperként,akkor majd hallunk rólad,szóval,sok sikert ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a rendes válaszokat :)
Hát angolul tudok elég jol mert 2Pac számait szoktam gyakorolni a I Get Around,akkor Hit Em Up a Rathed Yo Nigga,Meg a Change de azért nem a legkönyebb megtanulni ugy hogy érthetően is mond a szöveget és minden passzoljon!You tubera pedig azért nem szeretném felrakni mert ott ugye meg lopnak mindent csak a nevet nem irják oda eggyik haverom is járt így!
2013. márc. 31. 22:15
4/4 anonim válasza:
Ez igaz , nem a bőrszín számít viszont .. akár hogy fáj ne hasonlítgasd magad 2pac-hez vagy Dre-hez , ők még amerikában is egy magasabb szint , magyar országon nem érsz mégcsak az árnyékukba sem . Ilyen majkából meg szerintem elég sok MC van már . Tedd fel youtube had halljuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!