Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek lehetek egyszerre...

Szerintetek lehetek egyszerre rapper és reggae is?

Figyelt kérdés
Jelenleg rappet halgatok, de szeretnék reggae is lenni. Lehetek mindkettő?
2010. márc. 13. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

ööö...ááá...nemááá...

Nem is tudom miért válaszolok erre. Majd ha elérted a 15 éves kort, akkor tedd fel még egyszer a kérdést...

De tudod mit?!

Szerintem senki sem fog azért megkövezni, mert hallgatsz Dr.Dre-t, és Bob Marley-t is...Vagy talán a Dresscode-od miatt aggódsz? Minek?

Mindkét kúltúra más szemléletet takar, de nem ütköznek ezek. A rap "kúltúrája" talán kicsit urbánusabb, míg a raggae-stílus szerintem közel áll a hippihez. Tippelek, de szerintem még nem vagy olyan korban, hogy ez annyira fontos lenne. Majd kinövöd...Vagy mint én, soha sem...

2010. márc. 14. 14:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehetsz.Te életed,te stílusod;)
2010. aug. 5. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Élő példa: Marlon Roudette.
2010. aug. 7. 23:59
 4/4 kissarc válasza:
A Rapp a Regaeböl alakult ki..Nézz utána. És igen amúgy lehetsz. Hogyne lehetnél. Mindenki azt hallgat amit akar. És úgyis öltözik ahogy akar. De szerintem minden embernek megvan a saját stílusa (aki egy kicsit is értelmes) . Ezt úgy értelmezd hogy mindenkinek meg van hogy milyen zenét szeret és milyen az élettel való viszonya. Ez egy idő után kialakul. Benned is kifog. Addig amíg nem tudsz választani hallgass olyan zenét ami neked tetszik. Az öltözködés meg nem minden...
2010. szept. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!