Dodó2000 kérdése:
Harry Styles ex barátnői?
Figyelt kérdés
Valaki fel tudná sorolni Harry összes volt barátnőjét?? De az is jó lenne, ha tudnátok linkelni egy oldalt, ahol minden lány nevet ott van.2013. máj. 29. 19:46
1/5 anonim válasza:
Hát nekem csak 1 ugrik be Selena Gomez
Csak ennyit tudok.
2/5 anonim válasza:
Selena-val nem járt! Ő járt Caroline Flack-kel,Taylor Swift-tel,volt előtte egy szőke hajú csaja is,csak annak már nem emlékszem a nevére,mert vagy 3 éve volt,meg hát volt már pár barátnője,de leginkább,csak össze hozni próbálja őt a sajtó mindenkivel. xx
3/5 anonim válasza:
Helló!
Ha jól tudom ők voltak eddig a barátnői , de biztos vannak olyanok is akikről nem tudunk ,ami persze érthető.
Caroline Flack
Cara Delegvine
Taylor Swift
Kimberly Stewart
és állítólag most vele hozták hírbe:Kara Rose Marshall
4/5 anonim válasza:
Cara-val sem járt :) És most Marshall-al sem. xx
5/5 Hamy Sss válasza:
a legelső barátnője felicity may skinner volt, azt hiszem még a suliban jöttek össze.
aztán ahogy ismert lett nagyon sok mindenkivel össze hozta a média, de igazából csak Caroline Flack-el és Taylor Swift-el járt csak (én legalábbis így tudom) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!